Avertisment pentru Negoiță: ”Vor plăti la final”


Dinamo era oricum într-un impas financiar înainte de criza provocată de COVID-19. Cu toate acestea, Emilian Hulubei îi pune în gardă pe patronii și conducătorii din Liga 1 dacă au de gând să rezilieze contractele jucătorilor în această perioadă.

”Nu se ia în discuție varianta rezilierii contractelor. De ce să rezilieze contractele pe caz de forță majoră? Nu, se discută doar despre suspendarea pe perioadă determinată. Dacă vor fi cluburi care reziliază unilateral înțelegeri ale fotbaliștilor, își asumă un risc, vor plăti la final.

Toți jucătorii sunt îngrijorați de locul de muncă, la fel ca fiecare om din țara asta. Vor să știe dacă și când se vor relua competițiile, dar nu poate nimeni să dea un termen exact în haosul ăsta. De la zi la zi e mai rău, nu mai știi la ce să te aștepți. De la incertitudinea asta se trece ușor la panică și se încearcă să se taie din bani, să se rezilieze contracte, să se închidă activitatea. Hai să fim calmi, să vedem cum vor evolua lucrurile, pentru că o discuție se va face dacă se reia campionatul, alta dacă va îngheța anul competițional”, a explicat președintele AFAN.

Citește și:

Horia Colibășanu, aventură în Munții Himalaya în plină pandemie. Ce-au făcut autoritățile din Nepal

Previous Ultimele vești despre Fabbrini. Ce spune vedeta ”câinilor”
Next Un dinamovist ar juca la Rapid: ”De ce nu?”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *