Avertisment pentru Negoiță de la un fost campion cu Dinamo


”Câinii” au încheiat ediția pe locul 7 după ce Florin Bratu a mai salvat ce s-a mai putut în play-out. Ionuț Negoiță și-a cedat acțiunile, oficial, către George Drăghia, dar tot el rămâne numărul 1 la club. Însă va fi din nou un mercato cu jucători gratis, roș-albii nu vor investi bani în transferuri. Chiar și așa, Bratu a spus că se va lupta la play-off, chiar la podium.

Fost campion ca fotbalist cu Dinamo, omul care a promovat Dunărea Călărași în prima ligă, Dan Alexa, a transmis un mesaj șefilor din Ștefan cel Mare, dar și lui Bratone, cu care a fost coleg. ”Dinamo arată foarte bine cu Florin și mă bucur pentru el. Dacă va reuși să păstreze 90 la sută din lotul acesta, cu siguranță la anul vor juca în play-off. La Dinamo nu există salvare de la retrogradare sau să fim în primele cinci. Fanii lui Dinamo vor performanță, să bată pe Steaua.

Conducerea clubului trebuie să țină pasul. Marele merit al lui Negoiță e că a salvat echipa de faliment. Performanțe fără bani nu se pot face! Ne gândim acum, la Dinamo, salariile mari. Pleacă Salomao, pleacă Nistor, pleacă Mahlangu, pleacă Nemec, să zicem… Se distruge tot! Indiferent ce jucători tineri bagi, nu îi poți înlocui imediat”, a spus Alexa pentru Fanatik.

-->
Previous Ghici ce jucător e in imagine! El se compara cu Michael Phelps
Next CFR Cluj îi fură un jucător lui Dinamo. "Câinii" contraataca

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *