Avertisment de la Prunea: „Doamne ferește”


După 3 meciuri la rând fără înfrângere, au venit alte 3 meciuri în care dinamoviștii nu au obținut niciun punct. Astfel, Dinamo și-a luat gândul de la o salvare directă de la retrogradare, ba chiar există temeri că ar putea fi depășiti de Academica Clinceni.

Florin Prunea, fost președinte la Dinamo, consideră că echipa din Ilfov ar putea renaște, căci acolo probleme încep să se rezolve. Acesta consideră că e nevoie chiar de o forțare a jucătorilor care au probleme musculare, căci etapele trec, iar punctele întârzie să apară.

„Dinamo să nu stea numai după meciul cu Clinceni. Fostul antrenor spunea că începe alt campionat, iar acum te costă dacă greșești. Clinceni a plătit o sumă către foștii antrenori ca să nu fie depunctată, ar trebui să fie un semnal de alarmă. Nici nu mai știu ce să faci, forțezi jucătorii cu probleme musculară sau îi păstrezi pentru meciurile mai importante. Sunt 7 jucători cu probleme musculare, aceleași probleme…

Lucrurile sunt clare pentru Dinamo. Nu cred că vor avea probleme cu locul de baraj, dar Clinceni începe să joace. Te trezești la două puncte de Clinceni, urmează meciul direct și se întâmplă o nenorocire. Ce faci? Retrogradezi direct! Doamne ferește! Să nu uităm că Clinceni a bătut Dinamo la meciul direct”, a spus Florin Prunea pentru ProSport Live.

Prunea despre Dusan Uhrin

„Mi-a fost greu să îl conving pe domnul Negoiță să îl aducem pe Uhrin și a fost o alegere bună. Vorbesc cu el, zilele următoare o să ne vedem ca să discutăm. Este extrem de îngândurat și preocupat, stă la Săftica și caută soluții. Dinamo are nevoie de soluții și el e conștient. Înainte aveai Fabbrini, Puljic, Anton, aveam echipă de trosneală, te duceai și te băteai cu ei. Dusan crede că există un blocaj. Zicea că sunt atât de preocupați la antrenamement, dar la meciuri se blochează cu aceste greșeli personale.

El zice că o scoate, că o duce la capăt până la final, că e important că vine această pauză în care trebuie să fie atent la cum gestionează întoarcerea jucătorilor accidentați. Nu aș vrea să fiu în pielea lui. Să îi forțeze cu Sepsi, sau să îi bage după pauza competițională”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Citește și:

Șoșoacă și Arafat se judecă. Miza procesului

Previous Întâlnire între Dușan Uhrin și Florin Prunea
Next Pulhac: „Îmi vine să schimb postul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *