Avantajul dinamoviștilor înaintea partidei cu Voluntari


Ca să continue cursa pentru play-off, roș-albii trebuie să obțină victoria duminică seară, la Voluntari. Ușor de spus, greu de realizat, chiar dacă Voluntariul este victima perfectă pentru „câini”. Există însă un mic avantaj. Ilfovenii au jucat aseară cu FCSB și cu siguranță vor fi obosiți înaintea meciului cu Dinamo.

Cu toate acestea, dinamoviștii au toate motivele să fie îngrijorați. Au fost praf în deplasare în actuala ediție. Cea mai slabă din Liga 1. A obținut o singură victorie, cu Sepsi (1-0), pe 2 septembrie, și două remize, cu FCSB și cu Clinceni.

În rest, eșecuri pe linie: cu Viitorul, CFR, Poli Iași, Chindia, Astra, U Craiova, Hermannstadt și Botoșani. Golaverajul, 11-26, spune totul. Până și Hermannstadt, a doua cea mai slabă echipă în deplasare, chiar dacă are tot 5 puncte adunate „afară”, măcar are un deficit de -14 la golaveraj.

Roș-albii merg să joace la Voluntari contra celei mai slabe formații pe teren propriu. Echipa condusă acum de Teja nu are nicio victorie acasă. Doar două remize și nouă eșecuri, golaveraj 6-20. Singurele două victorii, cu FCSB și cu Clinceni, sunt în deplasare.

Citește și:

TURISM Rusia introduce vize electronice din 2021. Cum vor putea fi obținute

-->
Previous Meciuri importante pentru ”perla” lui Dusan Uhrin
Next Veste mare pentru ”câini” despre investitori: ”Să simtă ce înseamnă Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *