Augustin anunţă negocieri Dinamo – M.A.I


-->
Una dintre gloriile clubului Dinamo, Ionel „Oneaţă” Augustin se declară extrem de trist după ce Dinamo a retrogradat.

Intrat într-un dialog prin telefon cu Valentin Moraru la emisiunea Digi Sport Special, Augustin a dat o veste care ar putea schimba cursul lui Dinamo în perioada următoare. A lăsat de înţeles că se discută ca echipa să revină sub tutela Ministerului de Interne, acolo unde a fost înfiinţată în 1948.

„Nu am cuvinte. Sunt atât de afectat. Nu prea mă exteriorizez. Ce s-a întâmplat nu e de acum. Am făcut multe experimente cu jucătorii, cu antrenorii… Nu am mai avut conducători buni de câțiva ani. Au venit Daniel Stanciu, Dinu Gheorghe, dar au plecat repede când au văzut despre ce e vorba.

Îmi e greu să vorbesc, dar Ionuț Lupescu putea să lase orgoliul deoparte. Degeaba dăm acum în Badea, Negoiță sau Mureșan. Dacă era ‘adevărat’, venea, punea umărul și încerca să o scoată la capăt. Sunt convins că putea face ceva. Venea cu altă mentalitate, altă gândire.

Trebuie să se facă o strategie. Am înțeles că s-au purtat discuții cu Zăvăleanu, să vedem dacă putem face un parteneriat cu Ministerul de Interne ca să preia echipa. E cea mai bună soluție la momentul actual. Au înființat secția de fotbal a CS-ului. A gestionat bine Dănuț Lupu situația și îl felicit. Va juca barajul cu o echipă din Călărași.

Poate luăm Cotroceniul să jucăm acolo sau la Arcul de Triumf. Soluții sunt. De obicei sunt optimist. Trebuie să ne organizăm să promovăm în Liga 1 și după aceea să ne vedem campioni.

Jos pălăria pentru ce a făcut Rapidul. Acolo s-a putut. La noi au adus 52 de jucători străini și nu au nimerit unul. Nu îmi vine să cred. Nu mi-a plăcut niciunul. Irobiso mi-a plăcut meciul ăsta, a fost singurul care a jucat”, a declarat Ionel Augustin la emisiunea Digi Sport Special.

Citește și:

Codin Maticiuc: “Ajutați-mă să-l falimentez pe Țiriac!”

Previous Morar: „Vreau să iau o săptămână vacanță”
Next Scandal imens între Filip și Kiriță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *