Au venit niște bani la Dinamo. Condiția lui Cosmin Contra


Dinamo stă foarte prost din punct de vedere financiar, dar asta nu mai este o surpriză pentru nimeni, doar suporterii au salvat clubul de la faliment în acest an. Din păcate, promisiunile spaniolilor sunt doar vorbe goale, fără acoperire, și a mai trecut o săptămână fără bani în conturi trimiși din Spania.

După ce 230.000 de mii de euro intrați din drepturile TV s-au evaporat ca și când n-au fost, din fericire s-a găsit o soluție pentru ca echipa să fie cazată la Constanța înaintea meciului cu Viitorul. Cosmin Contra a cerut să stea măcar o noapte în orașul de la Malul Mării, iar conducerea s-a conformat deși inițial nu erau bani și vor fi cazați la hotel Ramada.

Dar salvarea nu a venit de la spanioli, ci de la unul dintre sponsorii lui Dinamo aduși de Andrei David, fost director de marketing în perioada Ionuț Negoiță. Unibet a virat zilele trecută o tranșă din înțelegerea cu Dinamo și așa s-au găsit bani de deplasare.

Citește și:

INTERVIU Un fotbalist rupe tăcerea: ”Neplata, întârzierile și așteptarea au devenit caracteristici pentru Dinamo”

Previous INTERVIU Un fotbalist rupe tăcerea: ”Neplata, întârzierile și așteptarea au devenit caracteristici pentru Dinamo”
Next Viitorul-Dinamo, echipe probabile și cote. ”Câinii” încearcă să spele rușinea din clasament

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *