Au sudat relațiile la restaurant. Ce vor Nistor și Dănciulescu


După minivacanța de 4 zile oferită de Florin Bratu, pentru dinamoviști a urmat un prânz în echipă la un restaurant turcesc, la care au fost invitați și angajații clubului. Fotbaliștii au apreciat ieșirea în locația respectivă, mai ales că e prima de acest gen cu noul staff tehnic.

”E binevenită și această relaxare. Sper să repetăm acțiuni de acest gen și să încercăm să facem o echipă competitivă pentru viitor. Iar în acest sfârșit de sezon să dăm credit cât mai multor tineri de valoare, ca să confirme, iar sezonul viitor să-i forțeze pe antrenor să fie titulari”, a declarat Ionel Dănciulescu. Cum ”Edessa” este un restaurant cu specific turcesc, directorul general al roș-albilor și-a adus aminte de acum 20 de ani când a jucat o perioadă pentru Altay Izmir: ”Îmi place bucătăria otomană. Când eram acolo, aveam un restaurant une mâncam pui cu multe condimente”. Dan Nistor a încheiat în aceeași notă optimistă: ”Sunt bune aceste întâlniri, ne împrietenim mai mult între noi, sperăm să fie așa și pe teren”.

-->
Previous Dinamoviști, mai aveți răbdare? Ce spune Dănciulescu despre viitorul sezon
Next Dragoste de Dinamo! Ce-ar face Nistor dacă ar avea bani mulți

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *