Au mai plecat doi oameni de la Dinamo plus o veste bună


Suporterii dinamoviști încearcă să rezolve ce au stricat alții. Dar nu reușesc chiar cu toți jucătorii.

De ieri, oficial, roș-albii sunt cu unul mai puțin. După ce n-a mai jucat în ultimele patru meciuri oficiale ale echipei, fundașul dreapta Alexander Gonzalez n-a mai sosit la antrenamentele echipei. Restanțele financiare l-au determinat să ia decizia de a se despărți de „haită”, va pleca împreună cu familia sa numeroasă din București, scrie gsp.ro.

Apărătorul nu a mai jucat pentru Dinamo în ultima lună, dar a făcut-o pentru naționala Venezuelei în meciurile cu Brazilia (0-1) și cu Chile (2-1). Sud-americanul n-a dorit să mai joace în finalul anului 2020 pentru „câini”, așa cum au acceptat alți străini, la solicitarea fanilor DDB.

Totodată, a dispărut din staff-ul tehnic și ultimul spaniol adus în acest departament de către managementul lui Pablo Cortacero, este vorba despre preparatorul fizic Luis Prieto, care era de multe ori ținta glumelor dinamoviștilor, fiindcă era acuzat că nu e bun pe meserie.

Bani pentru jucătorii lui Dinamo

În schimb, dinamoviștii ar putea avea, totuși, bani de Sărbători. Nu din partea lui Don Pablo care și-a încălcat cuvântul, a 9-a oară consecutiv, netrimițând banii promiși, 1,5 milioane de euro, miercuri. Fanii din programul socios au decis să aloce ei suma de 185.000 de euro, bani strânși în vistieria DDB, pentru a plăti din salariile restante, iar banii să fie recuperați în 2021 din drepturile TV.

Citește și:

Emanoil Gojdu, cel mai mare filantrop român. VIDEO de la fundația lui făcut de George Simion

Previous Alexandru Conovaru, detalii despre planul DDB de salvare a clubului
Next Bălănescu, despre relația cu Rednic: ”Au fost instigați”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *