Atuul lui Dinamo în meciul cu Rapid


-->
”Câinii” traversează o perioadă deloc favorabilă, vin după nouă meciuri consecutive fără victorie, dar, cu Mircea Rednic pe banca tehnică, Dinamo speră să depășească această situație.

Dănuț Lupu consideră că duelul dintre Dinamo și Rapid poate avea orice deznodământ, chiar dacă giuleștenii au un moral mai bun după succesul obținut în fața ardelenilor.

În același timp, fostul jucător al ambelor echipe este de părere că Rednic este omul potrivit să o ajute pe Dinamo să se ridice, iar experiența lui de antrenor este un atu în acest sens.

Pe lângă experiență, Dănuț Lupu consideră că există o diferență majoră între antrenorii celor două formații, Mihai Iosif și Mircea Rednic. Dacă Mihai Iosif caută să aibă un lider în vestiarul Rapidului, în ceea ce-l privește pe Rednic, fostul mare fotbalist este de părere că liderul este chiar el.

”În aceste derby-uri nu cred că există o favorită, se poate întâmpla orice. E un plus pentru Rapid, vin după victoria cu CFR. Dar cred că Mircea Rednic va reuși să facă ceva bun în acest moment cheie. Din câte îl cunosc eu pe Rednic, niciodată nu și-a dorit să aibă un lider în echipă. Liderul a fost el, ca antrenor!

Rednic are mai multă experiență ca Mihai Iosif și nu putem să-i punem pe picior de egalitate. Mircea are și un campionat luat, mult mai multe meciuri în prima ligă. Totuși, e foarte greu să vii la o echipă care vine după atâtea înfrângeri. Va fi greu până la prima victorie, moment în care și jucătorii vor aborda altfel meciurile. Când intri într-o pasă proastă, nu prea îți iese nimic”, a declarat Dănuț Lupu pentru AS.ro.

Citește și:

Mihai Stoica, disperat: ”Oricine ar putea să speculeze” FOTO

Previous Cuvinte frumoase pentru suporterii dinamoviști din partea rivalilor
Next Ceartă între dinamoviști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *