Atmosferă tot mai bună la Dinamo


Atmosfera în lotul lui Dinamo e tot mai bună, iar suporterii au motive să spere că Flavius Stoican va salva echipa de la retrogradare.

Tehnicianul apelează la toate metodele pentru ca echipa să aibă un moral cât mai ridicat, dovadă că în vestiarul lui Dinamo se ascultă și muzică, după cum a aflat ProSport.

Dinamo și Farul Constanța au încheiat la egalitate ultimul meci amical dinaintea reluării sezonului, scor 2-2. Formația bucureșteană a avut o evoluție solidă, mult peste ce a arătat în precedentul joc de pregătire, pierdut cu 2-0 în fața lui CS Mioveni.

Dinamo este într-o situație teribil de grea, iar conducătorii „câinilor” speră ca varianta Flavius Stoican să fie în cele din urmă cea mai bună.

Flavius Stoican și-a surprins din start echipa: antrenorul are multe discuții individuale, în tentativa de a pune echipa pe picioare, iar jucătorii îl caracterizează pe acesta drept un bun psiholog, spre deosebire de Mircea Rednic.

Jucătorii se înțeleg foarte bine cu Stoican și au fost impresionați și de modul în care acesta a reacționat, după ce Steliano Filip a decis să nu mai continue în tricoul lui Dinamo.

În vestiarul „câinilor” se ascultă și muzică, iar atmosfera bună pare un prim pas spre îndeplinirea obiectivului: evitarea retrogradării în Liga 2.

Plusul e starea de spirit foarte bună, am văzut că ușor-ușor putem să devenim o echipă. Au fost momente când s-au ajutat în teren, au plecat pe spații libere, și-au creat ocazii. Trebuie să conștientizeze că fără să formăm o echipă ne va fi foarte greu. Acest meci chiar ne dă speranțe” – Flavius Stoican, antrenor Dinamo

Citește și:

Când începe în România vaccinarea copiilor cu vârste între 5 şi 11 ani

-->
Previous 2 jucători riscă să fie amendați
Next Un titular s-a accidentat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.