Atmosferă de derby sud-american. Plus ”Nostradamus”


Stadion fără pistă, „Nostradamus” și papelitos! Dinamoviștii au făcut din nou un Derby special. Și-au spus și scandat ofurile. Fotbaliștii au continuat propaganda modernizării arenei din Ștefan cel Mare, iar „ultrașii” și-au conceput coregrafia din derby-ul cu numărul 170 pe acest subiect.

„Singura profeție ce nu poate fi contrazisă / Casa cea nouă de Nostradamus prezisă”. Și dorința cea mare a dinamoviștilor, un nou stadion fără pistă în cadrul programului Euro 2020. Doar 40 secunde a durat startul meciului că „ultrașii” au trecut la partea secundă a coregrafiei, un tsunami de papelitos revărsându-se pe gazonul din jumătatea oaspeților. O atmosferă sud-americană pe Național Arena, partida întrerupându-se vreme de 7 minute.

Arbitrul Ovidiu Hațegan i-a chemat și pe oficialii celor două echipe la marginea terenului pentru a atrage atenția că poate suspenda meciul dacă galeria „câinilor” va continua să umple iarba cu suluri de hârtie. Au fost apeluri la megafoane, iar Ionel Dănciulescu a făcut gesturi disperate ca „ultrașii” să își încheie coregrafia. Aceștia nu s-au lăsat intimidați și au continuat, din când în când, să pună presiune pe adversari, cu acele suluri albe de hârtie.

Previous Torje și Grozav: "Sperăm să învingem Steaua"
Next VIDEO Rotariu a marcat primul gol pentru Club Brugge

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *