Athanasios Papazoglou recunoaște: ”A fost cel mai important moment din viața mea”


Athanasios Papazoglou nu s-a remarcat deocamdată în tricoul lui Dinamo, dar muncește din greu pentru a fi eficient pentru formația din Ștefan cel Mare. El a oferit recent un interviu în care a explicat care a fost cel mai important moment din viața și din cariera lui.

„Tocmai s-a jucat derby-ul PAOK cu Aris. Este incredibil, este cu adevărat plăcut să joci în astfel de partide. Cred că toţi fotbaliştii îşi doresc să joace în astfel de partide. Toată săptămâna se vorbeşte de acest meci. Pe stradă, peste tot, la televizor iar jucătorii înţeleg exect ce urmează, cât de important este acest meci. Ai parte şi de presiunea din partea fanilor. Dacă câştigi este Dumnezeu iar dacă pierzi vei avea parte de presiune. Dar pentru mine, acesta este cel mai frumos moment din fotbal. Este incredibil să joci un astfel de meci.

Am avut multe poveşti spuse de jucători care au trăit momente grele. Cel mai important moment pentru mine au fost cu siguranţă golurile marcate pentru Aris în Europa League împotriva Stelei Roşii Belgrad. Am marcat două goluri pentru Aris şi poate acesta a fost mai important moment din viaţa mea, nu din cariera mea. Din viaţa mea.Era visul meu de când eram copil. Am fost fanul lui Aris şi am visat să marchez şi să joc pentru ei.

Am jucat împotriva lui (Răzvan Lucescu) pe când era antrenor la Xanthi iar acum la PAOK din ce am citit şi am văzut, cei de acolo îl respectă foarte mult pentru că este un antrenor foarte bun, lucrează foarte bine la PAOK şi crede-ma că este foarte dificil să lucrezi la un club ca acesta. Este un club mare, iar aşteptările sunt foarte mari. Foarte multă presiune, este foarte dificil. Chiar şi acum pentru că pentru mine este cea mai bună echipă din Grecia, trebuie să demonstreze meci de meci că este cea mai bună echipă.

Cred că au 80% şanse de a câştiga titlul acum. Mai au cred că încă 8 meciuri până la final, iar distanţa dintre PAOK şi Olimpiakos este prea mare. Cel mai dificil meci pentru PAOK este derby-ul cu Panathinaikos. Cred că PAOK are şansa de a câştiga titlul după foarte mult timp”, a declarat Athanasios Papazoglou la Telekom Sport.

Citește și:

Concordia le-a pus gând rău ”câinilor”. Ce a declarat Falub

-->
Previous Concordia le-a pus gând rău ”câinilor”. Ce a declarat Falub
Next EXCLUSIV Vine conducător la Dinamo? Răspunsul fostului elev al lui Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *