Atenție Dinamo. Burleanu a anunțat noul protocol medical


-->

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunțat care va fi noul protocol medical care va fi respectat de cluburile din Liga 1.

„Ne dorim să nu mai fim puși de LPF în situația din sezonul trecut. De aceea, vom respecta cerințele UEFA: cu 6 ore înainte de meci echipa trebuie să se prezinte cu 13 jucători valizi, dintre care cel puțin un portar, și cu avizul de la DSP, în cazul în care este deschisă o anchetă. Meciul poate fi reprogramat, dar nu mai devreme de 7 zile și se poate reprograma o singură dată.

Dacă finalul unei faze competiționale,de exemplu campionat regulat tur și retur, nu s-a putut disputa meciul, echipa din cauza căreia a fost amânată partida pierde meciul cu 3-0. Principiul se aplica și după playoff și playout, la finala Cupei și la meciurile de baraj,” a explicat președintele FRF.

Răzvan Burleanu: „Trebuie o coordonare cu DSP”
Acesta a explicat că și Direcțiile Sanitare trebuie să ajute cluburile de fotbal și să acționeze prompt în cazul unei contaminări.

„Competiția trebuie să se termine fără incertitudini, din partea DSP trebuie un protocol omogen pentru toată țara, trebuie un reprezentant acolo care să se ocupe de sport pentru că au existat întârzieri în privința răspunsului, astfel ca în 24 de ore fiecare club să știe ce condiții de crantinare, izolare trebuie să adopte,” a precizat Burleanu.

Citește și:

Portretul lui Janusz Gol. Motivul pentru care a plecat de la Cracovia EXCLUSIV

Previous Portretul lui Janusz Gol. Motivul pentru care a plecat de la Cracovia EXCLUSIV
Next Burleanu a explicat ce șanse au dinamoviștii să înființeze echipa a doua

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *