ATENȚIE Dinamo ar putea pierde atacantul cu cele mai multe goluri!


Dinamo este în mare pericol în ceea ce privește mercato de iarnă. Adam Nemec este nefericit la București și ar vrea să plece din Ștefan cel Mare, FCSB și echipe din lumea arabă dorindu-l pe golgheterul sezonului trecut al ”câinilor”. La rândul său, nici Rivaldinho nu este titular incontestabil la echipă, în ciuda faptului că are cele mai multe goluri dintre atacanți, iar tatăl său, marele Rivaldo, care este și agentul lui, îi caută o formație în Europa pentru a-și continua cariera, asta dacă nu va fi folosit mai mult până la iarnă!

Sud-americanul de 22 de ani are șanse minime să prindă primul 11 contra celor de la Juventus Colentina, luni seară, Miriuță dorind să înceapă cu Bokila și cu Nemec titulari, iar acest detaliu nu-i este pe plac lui Rivaldo. Bineînțeles, nici fotbalistului nu-i convine, doar că el a evitat să aibă vreo discuție cu staff-ul sau cu șefii echipei. În schimb, a făcut-o fostul Balon de Aur care s-a interesat la club de ce fiul său nu joacă mai mult.

Brazilianul a dat gol cu CSU Craiova (2-2), după care n-a jucat deloc cu FCSB. Apoi, a marcat cu Chiajna (2-3), după care a bifat doar un sfert de oră pe final de meci cu Astra (1-1). Iar Rivaldo i-ar fi găsit două variante de transfer, în Italia și în Spania, urmând ca aceste soluții să fie luate în calcul la iarnă, dacă juniorul va continua să fie folosit intermitent.

Citește și:

Refuzații lui Dinamo o duc bine la echipele actuale

-->
Previous Refuzații lui Dinamo o duc bine la echipele actuale
Next Miriuță: ”Ar putea juca”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *