Ce promite vârful lui Athletic Bilbao pentru partida cu Dinamo


Vârful lui Athletic Bilbao, Aritz Aduritz, nici nu se gândește să nu meargă mai departe în Europa League după partida cu Dinamo. Mai ales că ei au fost eliminați anul trecut de o echipă mai slab cotată decât cea bască, Apoel Nicosia, în șaisprezecimile acestei competiții. Ei au făcut atunci 3-2 acasă și au pierdut cu 2-0 în Cipru.

”Europa ne generează o iluzie teribilă. Atât noi cât și fanii iubim să jucăm contra unor echipe total diferite față de cele pe care le întâlnim în Ligă sau în Cupă. Această iluzie este dificil de egalat. Noi suntem pregătiți psihic 100% pentru a încerca să facem o figură frumoasă în această competiție și asta va începe încă de joi”, a declarat Aritz Aduritz.

Atacatul basc promite că Dinamo va avea o misiune foarte grea joi seara, pe San Mames.

”Noi nu suntem o echipă care să aștepte să speculeze o greșeală a adversarului. Din prima vom încerca să tranșăm partida. Este o partidă eliminatorie, dar la asta te gândești în ultimele minute. Respectăm foarte mult adversarul de joi  pentru că știm că toate partidele în această competiție sunt foarte dificile și se decid cu detalii. Nu trebuie să ne relaxăm nicio secundă pentru că orice eroare se plătește”, a declarat vârful bascilor, conform El Mundo Deportivo. 

Citește și:

FOTO Cum arată gazonul de pe stadionul din Bilbao. Ce spune Aduritz

-->
Previous FOTO Cum arată gazonul de pe stadionul din Bilbao. Ce spune Aduritz
Next Contra: ”Eu am răbdare cu Albin” De ce încă nu e în formă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *