Atacantul din Liga 1 care a fost aproape de Dinamo. Nu-i picat încă!


-->
Aseară, Mario Nicolae a fost invitat în emisiunea Look Sport Live și a avut o serie de declarații interesante. Printre altele, acesta a recunoscut că Dinamo a fost foarte aproape să bată palma cu un atacant de Liga 1, de la FC Hermannstadt.

Yazalde, în vârstă de 32 de ani, a mai jucat în Liga 1 la Astra, Gaz Metan şi Hermannstadt, iar Nicolae spune că vedea în el soluţia perfectă pentru ofensivă. Acesta a refuzat deoarece s-a temut de situaţia financiară dificilă de la Dinamo şi a încercat să-şi găsească echipă în alt campionat. Totuşi, mutarea nu a picat definitiv, spune Nicolae.

„Am tot încercat de la începutul lui ianuarie să aducem un atacant, dar este foarte greu. Ce atacant poţi aduce în momentul de faţă să fie la un nivel fizic bun şi cu cifre bune?

Suntem îngrădiţi şi de problema jucătorilor extracomunitari şi ne rămân foarte puţine opţiuni

Am fost foarte aproape de Yazalde Pinto, ni l-am dorit foarte mult. Cel care a fost la Astra, Hermannstadt, Gaz Metan… L-am vrut foarte mult pentru că ştia foarte bine campionatul şi care a marcat pe unde a fost. Era un jucător cu foarte multe atuuri, dar nu a vrut să vină din cauza problemelor financiare.

A tot avut oferte din vară, inclusiv de la Astra şi Hermannstadt. Ultima dată a semnat în liga a doua din Arabia Saudită, e de 10 zile treaba asta. Şi acolo alte probleme mari. S-a schimbat antrenorul portughez care îl adusese, a plecat directorul sportiv… A semnat şi a şi reziliat deja, din anumite probleme. Era genul de atacant care ne putea ajuta”. Putem să avem o surpriză plăcută și poate o să îl vedem îmbrăcând tricoul lui Dinamo până la sfârșitul acestui sezon.”, a declarat Marius Nicolae la Look Sport LIVE.

Citește și:

Cu cine a semnat Andrei Sin

 

Previous Marius Nicolae nu iartă: „N-au caracter”
Next Cu cine a semnat Andrei Sin

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *