Atacantul care va pune umărul la promovare


Dinamo se va reuni în 3 zile la Săftica, iar Gică Mihali îşi creionează deja lotul pentru promovarea în Liga 1., iar FANATIK a aflat că în lotul echipei mari va fi şi un jucător care a marcat cinci goluri celor de la FCSB într-un meci.

Din informaţiile FANATIK, prima mutare a celor de la Dinamo este promovarea la prima echipă a atacantului Daniel Dinu, de la echipa U-19 a “câinilor”. Cel poreclit “Dayro” este unul dintre atacanţii de perspectivă ai echipei.

Atacantul în vârstă de 18 ani a avut o prestaţie de excepţie în luna aprilie într-un meci cu FCSB. Dinamo a fost condusă cu 0-1 la pauză, însă în repriza secundă Daniel Dinu a marcat cinci goluri în poarta rivalei, “câinii” reuşind să se impună cu 5-2.

Alături de Dinamo U-19, Dinu şi Mihali au ajuns până în semifinalele Ligii Elitelor. Acum, misiunea lor este una şi mai dificilă. Atacantul în vârstă de 18 ani va fi aruncat în luptă în liga secundă, în lupta pentru promovare.

Gheorghe Mihali a vorbit după victoria împotriva celor de la FCSB pentru FANATIK şi l-a avertizat pe Daniel Dinu că nu trebuie să şi-o ia în cap:

“Vă rog frumos să nu mi-l scoateți prea mult în față, pentru mai are mult de muncit. Să nu și-o ia în cap. Trebuie să muncească foarte mult și să fie foarte atent la alimentație. Totodată, trebuie să fie constant.

El a mai avut și meciuri care nu au fost la fel de reușite. Dar, oricum, este un fotbalist care are foarte mari calități. A mai dat și scăriță la poartă, dar a scos-o portarul de la FCSB de pe linia porții.

Putea să dea șase goluri. Era foarte urât să pierdem calificarea în ultima etapă. Jucătorii tineri nu sunt tot timpul constanți.”, a spus Gheorghe Mihali la vremea respectivă.

Citește și:

Viorica Dăncilă despre prezidențiale: ”Nu m-aș teme de Kovesi”

Previous Ce buget va avea Dinamo sezonul viitor
Next Cum vor şefii să îi convingă pe jucători

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *