Atacant valoros liber de contract pe lista lui Dinamo


Dinamo trebuie să se întărească la nivel ofensiv pentru că sta practic într-un singur atacant, nici ăla în formă, Adam Nemec. Gigi Mulțescu l-a rugat pe Mario Nicolae să găsească atacanți, iar acesta a găsit unul foarte valoros, care inițial și-a dat acceptul să vină în Ștefan cel Mare.

„Am mai fi vrut să mai aducem jucători, dar suntem refuzaţi din cauza problemelor pe care le avem. Sunt jucători care spun că vin, iar după aceea nu mai vin. Se interesează de club şi află situaţia.

A fost vorba să aducem un atacant portughez, care a fost golgeter la Steaua Roşie Belgrad. Îşi dăduse acordul să vină, dar s-a interesat de ce se întâmplă la Dinamo şi nu a mai vrut să vină. A vorbit cu alţi jucători care joacă în România”, a declarat Mario Nicolae pentru Look Sport.

Dinamo l-a ratat pe Hugo Vieira
Potrivit sursei citate, atacantul la care face referire Mario Nicolae este Hugo Vieira. Vârful portughez de 32 de ani este liber de contract de la 1 februarie, după despărțirea de japonezii de la Hokkaido Consadole Sapporo.

Acesta a jucat mai de-a lungul carierei la Gil Vicente, Benfica, Gifon, Braga, Torpedo Moscova, Steaua Roșie Belgrad, Sivasspor și Yokohama Marinos.

Citește și:

Orlando Bloom și-a găsit dublura istorică în România

-->
Previous Echipele de start pentru CFR Cluj-Dinamo. Surprize mari la Dinamo
Next Toate tunurile pe arbitrul Bârsan: "Nu ți-e rușine?"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.