Atac la Giovanni Becali! Acuze și amintiri


Impresarul Giovanni Becali a fost foarte mulți ani apropiat de clubul din Ștefan cel Mare, și încă mai este, atât prin natura meseriei sale, cât și prin pozițiile de acționar și de președinte executiv pe care le-a avut la Dinamo. Astăzi, unul dintre foștii fotbaliști ai clubului l-a acuzat pe Becali, susținând că acesta i-a pus piedică în privința unui transfer important.

Liviu Ganea a fost atacant la Dinamo în perioada 2005-2011, se anunța o mare speranță pentru fotbalul autohton. În 2011, urma să fie vândut la Astra și fotbalistul ar fi urmat să încaseze 200.000 de euro la semnătură, 10.000 de euro salariu lunar, o casă în Ploiești și primă de 1.000 de euro pentru fiecare gol marcat. Doar că pe contract au apărut alte cifre când a mers să semneze!

”Cu fratele lui, Victor, m-am înțeles foarte bine. În 2011, am fost obligat să plec de la echipă, mi s-a spus că dacă nu plec, la Dinamo nu mai joc, iar asta îmi zicea un impresar, Giovanni, nu conducerea, nu președintele clubului! Avea o influență mare la club. Am ajuns la CFR Cluj. Au fost discuții și cu FC Vaslui, dar domnul Porumboiu avea influență tot de aici, de la București. A zis pas, deși m-a chemat la el, la sediul firmei, mi-a plătit avionul”, a comentat Liviu Ganea la Pro Sport Live.

Citește și:

Încă un jucător adus de Rednic va pleca. ”Ne pare rău, chiar îl recomandăm” este reacția clubului

-->
Previous EXCLUSIV Concluziile lui Neagoe, câți jucători mai vrea și ce dorește de la suporteri
Next Încă un jucător adus de Rednic va pleca. ”Ne pare rău, chiar îl recomandăm” este reacția clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *