Atac incredibil al lui Florin Prunea


Dinamo a înregistrat o nouă înfrângere în Liga 1. De această dată, „câinii” au fost „doborâți” de Academica Clinceni, echipa aflată pe ultimul loc în clasament și fără victorie de peste jumătate de an.

Unicul gol al partidei și cel care a adus victoria gazdelor a fost marcat de Patriche, în minutul 33.

Florin Prunea susține că s-a săturat de situația în care se află Dinamo. Ba mai mult, acesta spune că actuala echipă nu mai reprezintă Dinamo din perioada în care el era jucător.

Totodată, acesta cere cu vehemență ca reprezentanții DDB să iasă în față și să ofere explicații pentru forma catastrofală în care se prezintă echipa roș-albă.

„Degeaba ne sunați pe noi! Sunați-l pe Elias, pe Tararache, pe Anghel. Nu ne mai sunați pe noi. Pe noi ne sunați ca să ne dăm cu părerea așa, dar să iasă în față băieții ăștia care conduc clubul.

De ce mă sunați pe mine? Chiar m-am săturat să răspundem noi, dinamoviștii. Sunați-i pe cei care conduc, pe băieții ăștia care au confiscat clubul. Atâta vreau să zic”, a declarat Florin Prunea, în exclusivitate, pentru FANATIK.

„Sunați-i pe ei, pe Anghel, pe ăștia care l-au adus pe Cortacero. Nu mai ne sunați pe noi, că n-avem nicio treabă.

Ăsta nu e Dinamo al meu, al lui Florin Prunea. Este Dinamo al lor, al acestei găști care a confiscat clubul în interese personale. Nu e Dinamo al meu, al lui Cornel Dinu.

Ce a depins de mine cât am fost jucător, conducător, am făcut în mod corect și am reprezentat Dinamo. Dar sunați-i pe ăștia, ăștia să iasă în față”, a mai spus Florin Prunea.

Citește și:

ÎPS Teodosie nu are încredere: ”Nu te izbăvește de boală! Poți să omori omul. Mai rău ca în comunism”

-->
Previous Ionel Dănciulescu, anunț îngrijorător: ”După această seară nu mai cred”
Next Suporterii au intrat peste jucători. Mesajul transmis plus decizia lui Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.