ATAC dur al lui Dinu la adresa lui Rednic. De ce nu are dreptate


Cornel Dinu a criticat dur campania de transferuri din iarnă făcută de Mircea Rednic. El lasă de înțeles că fostul antrenor a ajutat-o pe fata lui din punct de vedere financiar, dar acest lucru este contrazis de mai multe acțiuni pe care le-a făcut Rednic. Mai exact, ”Puriul” a dat din propriul buzunar 25.000 de euro, pe care nu și-i va mai recupera niciodată, pentru a-l aduce pe Reda Jaadi de la Antwerp. Același om nu și-a luat decât banii pe o lună de la Dinamo, restul i-a donat jucătorilor, oferindu-le prime financiare după victorii, sau nu i-a mai luat deloc.

Rednic a împrumutat clubul în mai multe rânduri, iar o parte din bani și-i va recupera abia pe 11 iulie, când LPF îi va vira antrenorului direct banii. Tot el a făcut contracte cu jucătorii în așa fel încât o parte dintre ei să poată fi dați afară fără pretenții financiare, pentru ca cei care nu confirmă, pentru că era greu ca în iarnă să aduci jucători de valoare pe salarii de 4.000, 5.000 de euro, să poată fi dați afară în vară. Așa s-a ajuns la un adevărat exod al fotbaliștilor aduși de el în această vară. O parte dintre ei oricum ar fi plecat, pentru că Rednic plănuise să aducă jucători de valoare în această vară și să păstreze doar pe cei care au confirmat.

Ce a spus Dinu:

”Inexplicabil cum s-a permis aducerea de rebuturi la Dinamo și dacă mai există oameni de caracter în conducerea lui Dinamo, să-și pună țărână în cap! Fiindcă au lăsat o persoană să-și facă mendrele.

Niciodată n-a făcut Mircea Rednic transferuri proaste ca-n ultimul mandat! Nu i-a dictat capacitatea lui, el știe fotbal, ci e vorba de o decadență a judecății, au contat mai mult interesele financiare decât valoarea. Iar dacă au valoare subiectivă, personală, familială, e mai condamnabil! Mai ales că și-a distrus faima personală, și-a tăvălit renumele. Oricum, nu putea face acele lucruri decât cu complicitatea unor factoru dinăuntru, măcar să-și pună țărână în cap cei ce-au permis asemenea jonglerii contractuale”, a declarat Dinu într-un interviu pentru gsp.ro.

Citește și:

Analiza lui Cornel Dinu despre transferurile lui Dinamo

-->
Previous Analiza lui Cornel Dinu despre transferurile lui Dinamo
Next EXCLUSIV Reda Jaadi rupe tăcerea. Ce are de gând să facă

2 Comments

 1. Avatar
  Lucian
  iulie 6, 2019
  Răspunde

  Despre multe lucruri vorbește Dinu. Tace, însă, mâlc, atunci când vine vorba despre construirea sau, mai degrabă, despre neconstruirea unui nou stadion. Retoric vorbind, de ce oare? Pentru că, dincolo de a întreba acest lucru, știm cu toții de ce: PSD!

 2. Avatar
  Patriche Iulian
  iulie 6, 2019
  Răspunde

  Un fotbalist bun si antrenor de nivel mediu, dar un om cu extraordinare carente morale, un demagog desavarsit, acesta este „domnul” Cornel Dinu. Nu este prost ala care debiteaza ineptii, prosti sunt aia care il baga in seama.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *