Atac DEVASTATOR al lui Cornel Dinu


Cornel Dinu e hotărât să preia clubul din Ștefan cel Mare alături de suporteri dar și de alte personalități din sport, din lumea afacerilor și din politică, de la Ionuț Negoiță. Și s-a arătat foarte deranjat de ceea ce a declarat astăzi Adrian Thiess, cel care intermediază vânzarea lui Dinamo către un grup de investitori secret din Orient.

”Menajerul „Piss” are tupeul obraznic să se erijeze în salvatorul lui Dinamo și să pună la îndoială capacitatea mea de a-i dori binele acestei echipe, ca om în vârstă. Om care a jucat și a fost în slujba acestui club mai mulți ani decât vârsta lui. Sunt convins că și Mircea Lucescu, alături de mine, ia ca pe un compliment aluzia sa mârșavă. Tocmai vârsta și sudoarea pe care am dat-o pentru Dinamo zeci de ani ne fac să-i simțim pe cei ca tine, „Pissule”, care vor să profite cu orice preț de bunul național care este Dinamo. „Pissule”, pronunțați cum vreți, și cu virgulițe sub s-ul final care m-a inspirat, vrei binele lui Dinamo condiționat de un comision, nu-i așa?

Lucescu a confirmat că-l interesează acest proiect.Tot ce vrem este ca, alături de concursul zecilor de mii de suporteri, să-i facem mai bine lui Dinamo. Se mai și dă de gol că îi încurc socotelile. Nu are nimic comun cu simțirea de bun român. Sau chiar de mason, al cărui grad în cazul său e dat mai mult de febra care-l urcă pe pereți, să mai poată pună mâna pe ceva arginți.

Masonii, și știu ce spun, nu pronunță ca acest „erudit”, „manțocării”. La cum se comportă, face parte dintre cei pe care i-am văzut cu Răzvănel Boanchiș la un convent de la Hotelul Racova al prietenului Adrian Porumboiu, în urmă cu vreo 10 ani. – S-au așezat toți la masă și după un sfert de ceas și-au scos hainele negre, au aruncat papioanele și au pus șorțurile pe masă ca să șteargă boticurile după țuicile de început. Apoi, au dat drumul la manele și hore. „Piss” nu poate să fie decât de acolo. Ba chiar lipsea!”, a declarat Cornel Dinu pentru gsp.ro.

Citește și:

Thiess, supărat pe proiectul suporterilor. Ce spune despre vânzarea lui Dinamo

Previous Veste foarte bună pentru Cristi Borcea
Next A început DEJA austeritatea la Dinamo! Decizia fără precedent a clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *