Asul din mâneca ”câinilor”. Avantajul mare pe care-l are Dusan în fața lui Neagoe


Dinamo a intrat într-un con de umbră după ce a reușit să învingă și să predea ultimul loc FCSB-ului. Acum toți ochii sunt ațintiți asupra trupei lui Gigi Becali, care e ultima clasată și tocmai a fost eliminată din Europa League de Guimaraes. Iar asta este foarte bine pentru echipa din Ștefan cel Mare. Dusan Uhrin are timp să pregătească meciul de luni cu Sepsi fără presiunea mediatică din ultimul timp.

Antrenorul ceh de 51 de ani are și un alt avantaj în fața lui Eugen Neagoe. Numele lui este Dan Nistor, care n-a jucat niciun meci în mandatul lui ”Geană”. Căpitanul s-a întors de doar două etape și are două pase decisive și două goluri în doar două meciuri. O medie de invidiat și pentru un atacant. El a înscris sezonul trecut și cu cele trei echipe pe care le va întâlni Dinamo în următoarele etape: Sepsi, Botoșani și Astra.

Iar cu venirea lui Ante Puljic și achiziția lui Diego Fabbrini, Dinamo chiar poate fi o echipă de speriat pentru orice adversar și poate să urce repede în clasament.

Citește și:

De la Dinamo la fosta adversară a Craiovei! Unde a ajuns Naser Aliji

-->
Previous ULTIMA ORĂ Un jucător important va semna cu Dinamo. Cine va fi dat afară
Next 5 dinamoviști la loturile naționale. O surpriză mare

1 Comment

 1. Avatar
  Patriche Iulian
  august 30, 2019
  Răspunde

  Sa nu-l uitam nici pe Roberto Strechie, care, la 18 ani, juca in serie C meciuri intregi (19) si inscria si un gol. Spre deosebire de el, marea majoritate a tinerilor „repatriati” in campionatul nostru din Italia au venit de la echipele Primavera ale cluburilor (echipele de juniori – tineret), deci nu se lovisera de fotbalul adevarat (chiar si in serie C joaca multi fotbalisti – Pigliacelli, Montini si Piscitelli pot fi exemple in acest sens).
  Strechie a fost crescut in stilul fotbalului italian – disciplina tactica si tehnica in regim de viteza – ceea ce reprezinta un mare plus pentru DINAMO, avand in vedere varsta sa (jucator nascut in 2000). Daca se adapteaza la DINAMO, Strechie poate sa faca obiectul regulii U21 doua sezoane de acum in colo.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *