Așteptările lui Contracero de la Dinamo și mesajul lui Contra pentru jucători


-->
Duminică la ora 17:00, la Săftica, a avut loc prezentarea oficială a noului acționar majoritar al clubului Dinamo, Pablo Cortacero, dar și a lui Cosmin Contra, antrenorul care trebuie să readucă rezultatele bune și performanțele în Ștefan cel Mare. Cei doi au explicat ce vor de la Dinamo.

”Bugetul îl vom ști în următoarea săptămână sau în maxim două săptămâni. Atunci când ne vom da seama de cât este nevoie să investim. S-a semnat totul, este tot înregistrat, acum suntem acționari majoritari, acum trebuie să muncim și să construim de jos club profesionist. Așteptările mele sunt seriozitate, transparență, să facem un club profesionist ca unul dintr-o ligă puternică din Europa și să ne bazăm și pe Academia noastră”, a declarat Pablo Cortacero.

Cosmin Contra și Pablo Cortacero au vorbit împreună cu jucătorii lui Dinamo și antrenorul a dezvăluit care a fost mesajul principal.

”100% trebuie să ne schimbăm mentalitatea. Ăsta este mesajul pe care l-a transmis acționarul majoritar și asta este mesajul pe care îl transmit și eu în fiecare zi. Trebuie să ne schimbăm mentalitatea, Dinamo București a fost și va deveni din nou o forță în fotbalul românesc. Ăsta este mesajul care trebuie să rămână tuturor”, a declarat Cosmin Contra.

Citește și:

Pablo Cortacero și Cosmin Contra, dezvăluiri complete despre planurile la Dinamo

Previous Comunicat DDB despre întâlnirea cu Pablo Cortacero
Next Revenire tristă a lui Contra la Dinamo în meciul cu Chindia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *