Astăzi urmează marele anunț


E sărbătoare mare în parcul sportiv din Ștefan cel Mare. Dinamoviștii sărbătoresc 74 de ani de la înființarea clubului, cel mai galonat din istoria sportului românesc.

Dinamoviștii sunt în sărbătoare. Cel mai galonat club sportiv din România aniversează 74 de ani de la înființare. Evenimentele festive se vor derula pe stadionul din Ștefan cel Mare în prezența a numeroase personalități.

Data aniversară a clubului Dinamo este 14 mai, însă anul acesta festivitățile vor fi organizate azi, 11 mai. Situația echipei de fotbal nu este cea cu care suporterii erau obișnuiți în anii ce-au trecut. Dar speranța nu a murit, iar evenimente de acest gen au tocmai darul de a păstra viu spiritul.

Legendele se întorc pe stadionul din Ștefan cel Mare. Foști fotbaliști care au scris pagini importante în cartea de istorie a clubului Dinamo se vor reuni în complexul sportiv în care s-au obținut atâtea performanțe de poveste.

Florin Prunea, Ioan Mărginean, Cornel Țălnar, Alexandru Nicolae, Sătmăreanu, Marin Dragnea, Costel Orac sau Gigi Mulțescu sunt doar câteva dintre numele grele așteptate să pășească din nou pe gazonul stadionului pe care s-au înclinat cândva Inter Milano, Everton, sau Hamburg.

Amfitrionul festivităților va fi Dănuț Lupu, care a dezvăluit că, în funcție de disponibilitate și de starea de sănătate, o pleiadă de legende ale clubului își vor da întâlnire la ceas aniversar.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, dar și alte personalități din clasa politică, apropiate sau nu de club, sunt așteptate în complexul sportiv din șoseaua Ștefan cel Mare.

Momentul prin care trece echipa de fotbal nu este cel mai potrivit pentru un astfel de eveniment, însă viitorul se conturează frumos pentru roș-albi.

În cadrul manifestărilor prilejuite de aniversarea celor 74 de ani de la înființarea clubului, ”câinii” vor primi și vestea pe care o așteaptă de ani de zile. Reprezentanții Companiei Naționale de Investiții (CNI) vor anunța momentul în care vor fi demarate lucrările pentru construcția noului stadion.

Ridicarea unei noi arene în Ștefan cel Mare, pe amplasamentul actualului stadion este visul cel mare al tuturor dinamoviștilor care văd prin acest lucru, simbolistic măcar, renașterea clubului.

Pe lângă ”Meciul legendelor”, momentul în care va fi făcut anunțul oficial de către CNI cu privire la viitoarea arenă este, probabil, cel mai așteptat al zilei aniversare.

Dacă nu vor apărea probleme neprevăzute, noul stadion va fi gata până în 2025, va avea o capacitate de 25.000 de locuri și dotări de ultimă generație.

Citește și:

Uhrin: ”Să se înțeleagă cu Badea”

-->
Previous Legendele lui Dinamo fac praf noua siglă
Next Mircea Lucescu și-a anunțat revenirea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.