Astăzi se va auzi imnul Ligii în Ștefan cel Mare. Veniți la stadion


După ani și ani de așteptare, astăzi se va auzi pentru prima dată imnul Champions League pe stadionul din Ștefan cel Mare. Echipa campioană de anul trecut, Dinamo Under 19, va juca cu Lokomotiva Zagreb pe stadionul Dinamo în primul meci din Youth League, Liga Campionilor la această categorie de vârstă, și intrarea este liberă.

Accesul suporterilor la Tribuna 0 a stadionului Dinamo (sectoarele 3, 4, 5 și 6) se va face în baza biletelor cu valoare 0 (zero), disponibile la porțile de acces în stadion, din Șoseaua Ștefan cel Mare și Calea Floreasca. Celelalte sectoare ale arenei din Ștefan cel Mare vor fi închise, informează site-ul oficial al „câinilor”.

Manșa secundă a duelului dintre Dinamo U19 și Lokomotiva Zagreb U19 se va disputa pe 18 octombrie, în Croația, la ora 15:00, a anunțat UEFA.  În cazul în care se va califica, Dinamo U19 va juca în turul II al al UEFA Youth League (1/22 noiembrie) împotriva învingătoarei partidei dintre Ludogoreţ (Bulgaria) şi Zeljeznicar (Bosnia-Herţegovina).

Previous Cornel Dinu, despre cum s-au adus jucătorii la Dinamo. Acuzații grave!
Next Un jucător a povestit de ce a refuzat Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *