Astăzi joacă Dinamo. 5 adversari au Covid


Dinamo joacă astăzi în Liga Campionilor la handbal, un meci contând pentru etapa 8 din grupe.

Flensburg, adversara de astăzi, nu a deplasat la București întreg lotul și staff-ul tehnic din cauza infectării cu coronavirus.

Echipa de handbal masculin Dinamo va juca returul cu Flensburg în grupele Ligii Campionilor azi, de la ora 19.45, în Sala Dinamo.

Doar victoria este singura care ar putea ajuta echipa din Șoseaua Ştefan cel Mare să spere la o clasare între primele şase formații în clasament.

Dinamo, misiune facilă în Liga Campionilor la handbal masculin? Trei jucători și doi antrenori de la Flensburg, infectați cu coronavirus!
Antrenorul principal Maik Machulla și asistentul său Mark Bult sunt, de asemenea, în carantină și nu au venit în România. Nu s-a dat publicității numele celor trei jucători care au fost testați pozitiv.

„Situația este dificilă și foarte ciudată. Nu știu dacă așa ceva s-a mai întâmplat vreodată”, a declarat antrenorul Maik Machulla.

Flensburg s-a impus săptămâna trecută în Germania cu 37-30 în fața rioș-albilor, iar meciul de azi, de pe teren propriu, se joacă fără spectatori.

Citește și:

Rednic s-a făcut rău, după ”incidentul Steliano”: ”Ei trebuie să asculte și să execute. S-au ”născut” titulari”

-->
Previous Rednic îi răspunde lui Daniel Șendre
Next OFICIAL 7 jucători o vor părăsi pe Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *