Astăzi face vizita medicală: „Voi fi cel mai bun din Romania”


-->
După plecarea fundașului dreapta Alexander David Gonzalez, Dinamo a rămas fără un fundaș dreapta de meserie. Sorescu, extrema dreapt la bază a fost cel sacrificat, iar evoluțiile acestuia au fost vizibil în scădere față de sezonul trecut. Geani Crețu a fost și el utilizat puțină vreme și de asemenea, nu a avut evoluții grozave.

La aproape jumătate de an de când venezueleanul Gonzalez a plecat, Dinamo e foarte aproape să legitimeze un apărător lateral, pe Constantin Nica. Acesta face astăzi vizita medicală și va semna în cel mai scurt timp, dar nu va fi luat în calcul pentru meciul de diseară cu UTA. Înțelegerea dintre club și jucător se va face până la sfârșitul acestui sezon cu posibilitatea de prelungire.

„Da, sunt mai bine. Muncim. Contează să fiu eu bine fizic, iar clubul să iasă din zona această roșie mai repede, acestea sunt singurele obiective”, a comentat, pentru GSP.RO, jucătorul cu două selecții la naționala României.

„Vreau să joc fotbal și nu mă interesează banii! La națională îți e gândul și când te lași de fotbal și sper să nu rămân doar cu două meciuri. În patru-cinci meciuri pot să fiu cel mai bun fundaș dreapta din România!”, a mai declarat extrem de încrezător Nica pentru FANATIK.

Citește și:

Încă o acțiune unică realizată astăzi de suporterii dinamoviști

Previous Sfatul lui Dănuț Lupu: ”Trebuie să stea lângă ei niște oameni care se pricep”
Next Încă o acțiune unică realizată astăzi de suporterii dinamoviști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *