Asta mai lipsea! Război Iacob – Zăvăleanu


-->

La Dinamo nu este liniște niciodată. Greva de ieri a jucătorilor lui Ovidiu Burcă, finalizată după discuții între conducere și fotbaliști și după virarea unei părți din salarii, a fost urmată de un duel între Vlad Iacob și Răzvan Zăvăleanu.

Șefii de la Dinamo nu se mai înțeleg între ei. Declarațiile oferite de Vlad Iacob în ultima vreme, conform cărora planul de reorganizare al lui Răzvan Zăvăleanu nu ar fi fost construit corect, l-au scos din sărite pe administratorul judiciar al clubului. Acesta i-a oferit o replică dură în emisiunea Playsport Live.

„Eu l-am susținut pe Vlad în fața celor de la DDB pentru simplul motiv că urma să vină cu un investitor. Competențele sale profesionale nu erau cunoscute, experiență din cauza vârstei era clar că nu există, dar venea cu un investitor, cu care noi am vorbit. Noi am vorbit și am avut încredere că va veni. Investitorul s-a pierdut pe drum. Te poți juca de-a administratorul, dar trebuie să îi asculți pe oamenii ai căror bani îi cheltuiești. Lucrurile au fost ținute sub preș pentru binele lui Dinamo, să avem liniște din punct de vedere sportiv.

I-am spus că principalul lui rol este să își suflece mânecile și să aducă bani. Ovidiu Burcă să se ocupe de partea sportivă, noi de partea de insolvență. Trebuie să atragem bani către acest brand uriaș care are capacitatea uriașă de a atrage bani.

Azi, nu am văzut vreun investitor la față. Am văzut o companie care dorea să strângă bani de la investitori și să investească la Dinamo. Nu a fost vorba de așa ceva. Și nici măcar nu a fost o întâlnire, au fost vreo două-trei.

Ori vii alături de noi, te implici foarte tare în lupta asta și salvezi Dinamo. Sau, dacă stai pe margine, atunci ne lași să ne ducem crucea”, a declarat Zăvăleanu.

Previous Gata greva! Mâine se plătește un salariu
Next Urmările grevei: 5 jucători dați afară!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *