Asta e prima decizie a lui Dănciulescu în mandatul de director general: ”Eu decid”


Ionel Dănciulescu e pus pe fapte mari! El și-a văzut visul cu ochii după ce o bună perioadă de timp a fost într-un con de umbră și nu a avut un cuvânt prea greu de spus în fața lui Ionuț Negoiță sau a conducerii lui Dinamo. El a fost astăzi promovat director general și a luat deja o primă decizie. Să-i acorde credit lui Florin Bratu până când își va încheia mandatul.

„Voi lucra foarte bine cu echipa pe care o am, voi avea o relație foarte bună cu Florin (n.r. – Florin Bratu, antrenorul principal), pentru că vom lua deciziile împreună.

Eu voi decide la Dinamo și în privința antrenorului, dar Florin are susținerea mea din toate punctele de vedere. Dacă vrei să ai rezultate, un drum al tău de a face performanță, trebuie să ai continuitate și la nivelul băncii tehnice.

Florin, cât are contract, un an și jumătate, va fi antrenorul lui Dinamo, nu se pune problema de a-l înlocui chiar dacă nu va avea rezultate. Pentru că acestea nu pot apărea peste noapte”, a spus Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

-->
Previous Gicu Grozav a dezvăluit de la ce echipă vrea să se retragă
Next Ionel Dănciulescu: ”Vor dispărea!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *