Asta da BOMBĂ. Cine ar putea fi românul din Italia care s-a înțeles cu Rednic


Mircea Rednic a oferit aseară detalii despre transferurile pe care le va face în această vară. Iar unul dintre ei ar putea fi o adevărată lovitură pentru echipa din Ștefan cel Mare. Antrenorul ”câinilor” ar putea lua doi fotbaliști de la FCSB de care Gigi Becali vrea să scape.

Acum o lună de zile Mircea Rednic a dezvăluit că a vorbit într-o benzinărie cu o rudă a lui Florentin Matei pentru a-l înregimenta la Dinamo. A rămas ca mijlocașul să dea un răspuns până la vară dacă vrea sau nu să joace în Ștefan cel Mare. Șansele sunt mari, mai ales că tatăl său este dinamovist și el are nevoie de un antrenor ca Rednic, care să-i dea un restart.

Al doilea ar fi chiar o bombă pe piața transferurilor. Gigi Becali a anunțat CLAR că vrea să-i rezilieze contractul lui Adrian Stoian. Astfel, el ar deveni liber de contract și s-ar alege și cu 100.000 de mii de euro clauză de reziliere.

De unde face Dinamo rost de bani

Rednic și-a făcut planul prin care-l poate înregimenta pe Adrian Stoian. Dinamo l-ar putea vinde în această vară pe Dan Nistor, care are unul dintre cele mai mari salarii din lot, în jur de 12.000 de euro, care poate ajunge cu tot cu bonusuri chiar la 15.000 de euro pe sezon. Nistor își dorește o ultimă aventură în străinătate, iar ”câinii” nu se opun dorinței căpitanului, prin care vor să-i mulțumească pentru ce a făcut pentru Dinamo.

Astfel, conducerea ”câinilor” ar putea elibera un salariu important și ar avea bani să-i ofere lui Adrian Stoian, care și el are nevoie de o echipă unde să joace meci de meci și să marcheze pentru a găsi din nou un contract în străinătate unde s-ar putea impune repede ca lider. Adrian Stoian câștigă în acest moment la FCSB 20.000 de euro pe lună. Dinamo nu i-ar putea oferi mai mult de 15.000 de euro cu tot cu bonusuri de performanță.

Cine l-ar convinge pe Adrian Stoian să vină la Dinamo

Adrian Stoian este foarte bun prieten cu Mattia Montini. Cei doi au jucat împreună la AS Roma primavera.

Atunci când eram tânăr am jucat la Roma și cred că este afiliată cu academia lui Hagi sau a lui Gică Popescu și Pietro Chiodi, un impresar, aducea mulți jucători români acolo în probe. Și unii dintre ei au semnat cu Roma. Un exemplu este Adrian Stoian, care acum a semnat cu Steaua. Când am jucat cu Adrian era un fotbalist foarte bun, tehnic și cred că putea să joace și în prima ligă din Italia. Dar nu a avut prea multe șanse. Cred că transferul la Steaua este bun pentru el. S-a întors în România, în țara lui, sper că va juca foarte bine aici”, spunea Mattia Montini în această iarnă pentru doardinamo.ro.

Lui Montini nu îi vine să creadă acum ce i s-a întâmplat lui Stoian la Steaua, care nu a avut nicio șansă să-și demonstreze calitățile și să se impună în echipă după ce Gigi Becali a fost enervat de meciul său de debut, cu Dunărea Călărași, 1-1.

”Cum să iei campionatul cu ăla din Italia, eu habar n-aveam de el. Nici în față, nici în spate, nimic. Nu ai cum să iei campionatul așa”, a declarat la vremea respectivă Gigi Becali.

De atunci a mai jucat 49 de minute într-un singur meci, 2-2, cu FC Voluntari, când a intrat în locul lui Pintilii.

Pe ce posturi joacă Adrian Stoian

Fotbalistul care a jucat în Serie A în cariera sa și e cotat la 1 milion de euro este un jucător polivalent. El poate juca atât aripă stânga, cât și mijlocaș central ofensiv sau în spatele vârfului.

28 de ani are Adrian Stoian, el fiind născut pe 11 februarie 1991

Adrian Stoian este un produs al școlii Gică Popescu. El a mai jucat în carieră pentru Roma U19, Pescara, Bari, AS Roma, Chievo Verona și Crotone.

Citește și:

Rămâne Montini din vară la Dinamo? Răspunsul lui Rednic

-->
Previous Rămâne Montini din vară la Dinamo? Răspunsul lui Rednic
Next Alt fundaș central? Pe cine ar fi pus ochii Mircea Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *