Așa meci, așa arbitraj! Și niște ”câini” adormiți


Dinamo a avut sub control prima repriză, doar că n-a știut ce să facă atunci când a avut mingea. După o fază cursivă, chiar spectaculoasă, Daniel Popa a irosit la jumătatea ei cea mai importantă oportunitate, într-un moment când Straton era spectator. Partea secundă a aratat de ce jucătorii lui Rednic trebuie să-și ia în serios meseria în această ultimă parte a sezonului. Asta dacă vor să mai aibă serviciu la Dinamo și din vară.

Fotbaliștii au oprit motoarele și le-au permis gazdelor, mult mai motivate ca să evite retrogradarea, să aibă prim planul. Iar cei de la Dunărea nu s-au lăsat prea mult invitați. După ce Gabi Iancu și-a dat cu stângul în dreptul, Ammari a înscris unicul gol al partidei, la o greșeală în lanț a roș-albilor. Totul a mers prost la acea fază, atât în flancul stâng al defensivei, cât și în zona centrală.

Apoi, pe fondul celei mai slabe prestații din play-out a roș-albilor, n-a funcționat nici ideea cu trei atacanți. Nicio ocazie, zero! Plus o atitudine de doi bani. A întrat în scenă și arbitrul Bârsan, elimininându-l ușor pe Ricardo Grigore, la pachet cu năbădoiosul Enache. Domnule arbitru, ai vrut să mai condimentezi partida?! A fost trimis în tribună și Dan Alexa. Dar a meritat ”premiul”, Călărașiul se poate salva de la retrogradare cu acest succes.

Dacă în partidele precedente în care a jucat mai slab, dar a reușit să învingă pe niște faze individuale, în această seară la Călărași Dinamo n-a făcut nimic. Și-a obținut nimic. Consternare pe banca de rezerve în staff-ul tehnic, în timp ce jucătorii erau relaxați în iarbă. La 4 puncte de Gaz Metan și aproape înțepenită în acest moment pe locul 8.

Citește și:

Un fost căpitan al ”câinilor” e bun și-n străinătate

Previous Un fost căpitan al ”câinilor” e bun și-n străinătate
Next Rednic îi face praf pe jucători. Ce măsuri va lua

1 Comment

 1. Avatar
  VASILE SIRBU
  mai 4, 2019
  Răspunde

  Nea Mircea , noi va iubim si respectam , de aceea va rugam, nu va mai bateti joc de noi !!
  Daca Nistor a mincat prea mult miel si nu mai poate bate un corner – sa stea pe banca !
  Daca Zenke, simpatic in vestiar, nu a mai cistigat un duel de 5 meciuri , sa plece acasa !
  Daca Sorescu nu poate pe stinga , lasati-l acolo unde-i locul ,
  pe dreapta !
  Daca Popa vrea la Tirgoviste – trimteti-l acolo !
  Ne rid si curcile …

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *