Așa GHINION mai rar! Fază din ”Amintiri din copilărie” cu Nemec în prim plan


Adam Nemec a plecat la începutul săptămânii într-un turneu amical în Thailanda cu ”naționala” Slovaciei, urmând să joace acolo un meci de pregătire, care ar fi primul după mai bine de o lună de pauză. Atacantul de 32 de ani s-a accidentat la ultimul derby cu FCSB (2-2), când s-a ales cu o ruptură musculară ce nu i-a mai permis să joace de atunci, lucru care s-a resimțit, Dinamo ajungând în play-out și fiind eliminată din Cupa României.

Pe lângă ghinionul ultimei accidentări, Adam a mai avut în trecut un episod demn de ”Amintiri din copilărie”. Cu toate că este vorba despre o poveste dureroasă. Gazeta Sporturilor de astăzi scrie de modul cum Nemec și-a rupt clavicula și câteva oase după ce s-a urcat în cireșul din propria grădină ca să culeagă niște fructe! Se întâmpla în vara anului 2011 și Adam tocmai începuse antrenamentele estivale cu Kaiserslautern. Avusese un sezon precedent bun în Bundesliga, așteptările erau mari, dar a pierdut trei luni, ajungând în cele din urmă la formația secundă a nemților.

Traseul lui Nemec

Vara viitoare, în 2012, a plecat de la Kaiserslautern la Ingolstadt, apoi la Union Berlin, echipe de ligi inferioare din Germania, a ajuns la New York City și la Willem Tillburg , din vara 2016 semnând cu Dinamo.

Citește și:

DECLARAȚIE Dezvăluire importantă care-l ajută pe Negoiță în vânzarea clubului

-->
Previous Ce program au ”câinii” în această pauză competițională
Next Care este detaliul care ar putea bloca vânzarea clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *