Aroganța lui Alexandru David la adresa lui Gigi Becali: ”Dăm noi”


Războiul declarațiilor pe filiera Dinamo-FCSB nu se va opri niciodată. Rivalitatea dintre cele două echipe se duce și la nivel declarativ. Gigi Becali a spus săptămânile trecute că va merge în Piața Universității și se va îmbăta dacă Dinamo ajunge în play-off, iar răspunsul președintelui clubului din Ștefan cel Mare a venit acum.

“Noi ne-am bucura ca la finalul anului să fim la o distanţă mică de ultimul loc de play-off, iar în ultimele cinci runde care vor avea loc după perioada de pregătire din iarnă să câştigăm pentru că avem un program bun şi să ajungem în play-off. Dăm noi şampania. Să vedem cât poate să ducă”, a spus Alexandru David la Pro X.

“Dacă Mircea Rednic reuşeşte să obţină comisioane pe jucători care au salarii între 4 şi 5 mii de euro pe lună, atunci eu vreau să îl propun pe postul de premier al României. Dacă are aceste capacităţi… Toată lumea vorbeşte fără să ştie care e situaţia. Mircea Rednic aduce jucători extrem de convenabili faţă de ceea ce am adus în trecut, fără comisioane. Dacă el reuşeşte să facă comision dintr-un salariu de 4.000 de euro, atunci trebuie să îl împrumutăm şi ţării. La Dinamo toţi antrenorii au adus jucători şi au primit ceea ce au cerut” Alexandru David, președinte Dinamo

Citește și:

ÎNȚELEGERE De ce ar fi renunțat de fapt Rednic la salariu pentru Dinamo

-->
Previous L-A CONVINS Rednic va titulariza un jucător cu Mediaș după amicalul de ieri
Next ÎNȚELEGERE De ce ar fi renunțat de fapt Rednic la salariu pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *