”Ar fi foarte frumos să vină Mircea Lucescu”. Proiectul suporterilor are un fotbalist mare aliat


Așa cum scriam zilele trecute, în afară de Cornel Dinu, care a anunțat că el va ceda acțiunile sale la clubul din Ștefan cel Mare acelei asociații de suporteri care s-ar înființa pentru a prelua clubul de la Ionuț Negoiță, și Marius Niculae va pune osul la treabă pentru acest proiect. Singura condiție: să se unească cei din Asociația Dinamoviști pentru Dinamo cu cei din Peluza Cătălin Hîldan.

”Sunt destule zvonuri. Acum lucrez împreună cu suporterii la un proiect pentru a înființa o asociație, acei socios care există afară, care ajută cluburile, care pot să voteze președintele, asta încercăm să facem și în România.
Dacă vin Lucescu și Țiriac? Se vorbește. Ar fi foarte frumos. Dar Mircea Lucescu a spus că are o vârstă și nu cred că s-ar mai implica în fotbal după acest contract cu Turcia. Niciodată nu se știe. Iar din câte știu eu domnul Țiriac este fan sport dar niciodată nu s-a implicat direct”, a spus Marius Niculae.

„Ştiu că suporterii sunt foarte ataşaţi de club şi vor să facă un program care să ajute clubul. Arată superb pe hârtie, dar până la a-l pune în aplicare mai e mult”. Ionuț Lupescu, candidat la Federația Română de Fotbal

-->
Previous Ce spun oficialii lui Dinamo despre întoarcerea lui Cristi Borcea
Next Nemec, om de cuvânt. Vezi ce a făcut slovacul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *