Apelul oficialilor dinamoviști către suporterii lui Dinamo


Dinamo trece din nou prin momente dificile după ratarea play-off-ului, deși toți dinamoviștii erau conștienți că și dacă prin minune reușeau să bată tot până la final, șansele oricum erau mici să se ajungă în primele 6. De ce? Pentru că Mircea Rednic a fost nevoit să schimbe aproape tot lotul într-un timp record, să încerce să lege relații de joc în doar câteva săptămâni și în mare parte a reușit să facă asta. Ghinionul a făcut ca Sorescu să ia galben și să nu joace cu Botoșani, să fie nevoit să-l bage pe Naser Aliji, care nu mai jucase de 4 ani ca fundaș dreapta și ca Reda Jaadi să facă febră chiar înainte de meci.

Singura greșeală făcută în această iarnă a fost aducerea lui Sean McDermott, care a venit la insistențele conducerii, mai exact șeful scouterilor, Marius Iorga, care a garantat pentru el. Din păcate portarul nu dă siguranță echipei și cel mai probabil va fi adus un alt goalkeeper.

”Nea Mircea Rednic a făcut lucruri fantastice, dar au venit mulți jucători noi într-un timp scurt. Tot ce a depins de noi am făcut, dar lucrurile nu ies întotdeauna așa cum îți dorești. E nevoie de mai mult timp pentru omogenizarea lotului. Dezamăgirea mea cea mai mare este că nu am continuat seria victoriilor pentru a bucura fanii. Chiar dacă nu intram în play-off. Acum trebuie să fim mai uniți ca niciodată! Suporterii să aibă încredere în Rednic și în Dinamo, să fim cu toții uniți pentru a ieși din această pasă mai puțin bună. Mai ales acum, când toată lumea ne atacă din toate părțile”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru gsp.ro.

-->
Previous Are Contra ură pe Dinamo? ”E clar”
Next Rival duminică: ”Am mers la Gigi Becali și i-am spus: Sunt dinamovist”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *