Apel al Clubului de Handbal către suporteri


Clubul de handbal Dinamo a postat astăzi un mesaj pe pagina de facebook, prin care îi roagă pe suporteri să comenteze cu hashtagul #roșupentruhuligani. Asta după ce Direcția Județeană pentru Sport din județul Constanța a luat poziție aici – cugetliber.ro.

”Lansăm campania „ROŞU PENTRU HULIGANI”. Rugăm toți fanii dinamovişti să comenteze cu hashtagul #roşupentruhuligani pentru a obliga autoritățile abilitate să ia decizia corectă din punct de vedere sportiv şi, MULT MAI IMPORTANT, din punct de vedere uman!!!

La 2 zile de la incidentele de la meciul Dobrogea Sud-Dinamo, cineva a reacționat. Nu, nu e la ce ne-am aşteptat cu toţii, mai exact, nu s-au luat măsuri pentru a-i pedepsi pe vinovații care ne-au băgat fanii în spital şi au lăsat sportivii şi antrenorii să fie scuipaţi de aşa-zişii fani constănțeni, ci s-a stabilit un plan CLAR de organizare a evenimentelor sportive. Felicitări, ne bucurăm să auzim acest lucru. O întrebare este însă necesară a fi pusă! ACUM SE FACE INSTRUCTAJUL?!? LA FINALUL CAMPIONATULUI, DUPĂ UN MECI CONSIDERAT DE RISC? Dragi fani constănțeni, vă mai simțiți mândri? Nu-i aşa că debordați de mândrie pentru profesionalismul handbalului constănțean? Poate acum vă este clar cine au fost vinovații şi ce au avut fanii noştri de suportat! NU VOM TOLERA MODUL INUMAN ÎN CARE AU FOST TRATAȚI, ŞI MULT MAI IMPORTANT, NU NE VIM OPRI PÂNĂ CE NU SE VOR LUA MĂSURILE NECESARE ŞI DE BUN SIMȚ.

În al doilea rând, nu vom înceta să facem apel după apel după apel pentru a se lua măsuri împotriva huliganului Angelovski, bădăranul care a lovit un suporter dinamovist în timpul partidei, după ce la meciul 1 a înjurat şi scuipat mai mulți suporteri de la tribuna VIP. Acesta este un apel oficial cărtre Federație. Urmăriți filmările si luați măsuri! Tinerii handbalişti şi sportivi deopotrivă nu au ce învăța de la acest huligan lipsit de orice fel de fairplay sau bun simț!”, a scris Dinamo București Handbal Club pe facebook.

Previous Dinamo II a bătut Astra II cu 6 jucători de la prima echipă
Next Contra, propus la națională

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *