A apărut o nouă variantă. Ce spune despre venirea la Dinamo


Adrian Mutu a părăsit astăzi Dinamo din postura de director executiv al clubului din Ștefan cel Mare și deja se vehiculează nume pentru înlocuirea acestuia. Deși se pare că cel mai aproape pentru a ocupa această funcție este Marius Stan, astăzi a apărut și varianta Florin Prunea, care a vorbit despre această posibilă mutare.

„Momentan nu am avut nici o discutie cu Ionut Negoita. Nici nu a plecat bine Mutu de acolo si deja sunt presedinte la Dinamo? Insa recunosc ca pentru un proiect serios sunt interesat sa merg la Dinamo, dar cel mai bine este sa il intrebati pe patronul acestui club. Eu nu ma pot duce peste nimeni in birou sa ma autopropun, iar ca tin la Dinamo asta nu pot sa nu recunosc”, a spus Prunea.

Fostul portar al lui Dinamo și al României a vorbit și despre ceea ce vrea să facă în viitorul apropiat.

„Eu acum sunt angrenat in proiectul Generatiei de Aur pentru schimbarea lui Burleanu, dar nu pot sa ascund ca vreau sa revin in fotbal. Am avut ceva discutii si cu alte echipe, dar recunosc ca nu pot sa stau departe de fotbal. Eu sper sa gasesc un proiect viabil unde pot sa lucrez de la inceput pana la sfarsit.

Eu cred ca la Iasi mi-am facut treaba bine in anii in care am fost acolo. Nu mi-a fost usor si nu imi este frica de munca. Acum ca e Dinamo sau ca o sa fie alta echipa trebuie sa asteptam cu toti sa vedem ce o sa se intimple. In trecut am mai avut niste discutii cu Negoita, dar acum, dupa plecarea lui Adi Mutu nu am fost inca contactat”, a incheiat Prunea pentru FANATIK.RO.

Citește și:

VIDEO Nemec, erou în Slovacia! Vezi ce a reușit

-->
Previous OFICIAL Mesajul lui Dinamo pentru Adrian Mutu
Next Jucătorul în care Miriuță are mare încredere: ”Visez să duc trofeul de campion în Peluza Cătălin Hîldan”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *