APAR NOI DETALII. EL ar fi de fapt grupul de investitori din Orient. S-a întâlnit cu Negoiță la Dubai


Apar noi detalii despre potențialii cumpărători ai clubului de la Ionuț Negoiță, în acest caz misterioșii reprezentanți ai fondului din investiții din Marea Britanie, Adrian Thiess fiind intermediarul. Gazeta Sporturilor a scris astăzi că Ralpf Oswald Isenegger ar fi cel ce-ar vrea să achiziționeze clubul! Bărbatul de 51 de ani este avocat, impresar și apărător al oligarhilor din spațiul ex-sovietic.

Surse din mediul de afaceri ucrainean ar fi confirmar pentru Gazetă că Isenegger este cel ce se află în spatele lui Thiess. Elvețianul a activat ca apărător legal și al unor capi al Mafiei ruse. Isenegger a reprezentat mai multe personaje controversate, printre care și Serghei Mihailov, capul celei mai temute rețele mafiote din Rusia, Solnțevskaia! În timpul procesului, avocatul a fost reținut și el câteva zile sub acuzațiile de sprijinire a unui grup infracțional și obstrucționarea justiției. A încălcat regulile detenției, ajutându-l pe Mihailov să comunice cu exteriorul. Isenegger a mai apărat și interesele fraâilor Grigori și Igor Surkis, de la Dinamo Kiev.

Ralph Oswald Isenegger e jucător profesionist de poker și de câțiva ani și-a mutat biroul de avocat, consultant și impresar din Elveția în Dubai, o zonă renumită pentru relaxarea fiscală, dar și locul în care Ionuț Negoiță s-a întâlnit cu Isenegger fix când Dinamo juca meciul decisiv pentru play-off, împotriva Astrei.

Pe site-ul firmei sale de consultanță, Isenegger International Advisory Group, cu care colaborează și Paolo Urfer, scrie că avocatul i-a apărat pe controversații afaceriști Pavel Borodin, Dmitri Firtaș sau Iuri Ivaniușcenko în procese internaționale deschise pentru spălare de bani sau dare de mită.

Citește și:

Adrian Mutu își începe cariera de antrenor în Liga 1! Surpriză URIAȘĂ

-->
Previous Adrian Mutu își începe cariera de antrenor în Liga 1! Surpriză URIAȘĂ
Next Formulă superofensivă pentru meciul de la Botoșani

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *