Anunțuri oficiale după Dinamo-Viitorul. Explicații pentru dinamoviști


Dinamo a încheiat acest sezon cu un meci în Ștefan cel Mare cu Viitorul, 1-1, iar abia mâine se va decide dacă echipa va retrograda sau nu, deoarece decizia se va lua în Comitetul Executiv de Urgență al FRF, unde se poate aproba varianta cu 16 echipe.

”Mie mi se pare ceva de domeniul absurdului tot. Aflăm cu 3-5 ore înainte sistemul în care se joacă finala campionatului, în ziua jocului”, a declarat Ioan Crăciunescu.

”Așteptăm să vedem decizia Comitetului Executiv de mâine, sunt mai multe variante cu 14 echipe sau cu 16 echipe trebuie să știm când începem, avem un antrenor nou, eu aș prefera să fie perioadă de vacanță, vorba vine, 3 zile. Va fi o perioadă complicată. Va veni un nou antrenor cât mai repede, până când vom începe antrenamentele vom anunța antrenorul. Gică acum se odihnește, este ceea ce și-a dorit

Am votat pentru 16 echipe, cred că trebuie să dăm dovadă de solidaritate între noi, între cluburi. Trebuie ca pierderile să fie cât mai mici pentru toată lumea, am încercat să jucăm toate meciurile”, a declarat Gică Popescu.

Citește și:

Locul unde poți sărbători ziua de naștere a copilului DEOSEBIT în București

Previous Fanii lui Dinamo s-au strâns la stadion. Ce vor să facă
Next Mutări importante la Dinamo și o veste bună EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *