Anunțul PCH: „Va fi o deplasare istorică”


Dinamo se pregătește de meciul tur cu Universitatea Cluj, care se anunță a fi într-o atmosferă senzațională. Fanii celor 2 echipe vor umple stadionul de aproximativ 30.000 de locuri.

Deși sunt oaspeți, galeria lui Dinamo se va prezenta în număr mare. În teorie, peste 4.000 de câini vor putea cumpăra bilet in galeria oaspeților. În practică, vor fi mult mai mulți dinamoviști, căci în Cluj și în Ardeal există grupări mari de fani dinamoviști.

Anunțul PCH

„Sâmbătă, fără scuze! Cu toții la Cluj! Va fi o deplasare istorică, peste 4000 de Câini anunțându-și prezența. Intrăm toți! E rezolvat. Întâlnirea cu frații de la „U” va fi, ca de obicei, pe Piezișă 🍻, începând de la prânz. Vom merge ÎMPREUNĂ către stadion. 🔴⚪⚫
PS: Diseară revenim cu informațiile despre transport, dar organizați-vă și la mașini personale.
Vremea la Cluj, sâmbătă, 27°C ☀️”

CUM VĂD JUCĂTORII LUI ”U” MECIURILE DE BARAJ

„E OK așa, trebuie să luăm avantaj în meciului de acasă și la București doar să punem punct. Fanii adevărați vor fi alături de echipă”, a reacționat Alexandru Boiciuc pentru GSP.ro. Atacantul este jucătorul care în urmă cu o săptămână a dialogat cu suporterii furioși după eșecul cu Hermannstadt.

„Până la urmă nu contează ordinea meciurilor. Trebuie să ne facem treaba și la Cluj, și la București. Dacă vom juca bine, suporterii vor fi alături de noi, iar dacă vom promova, va fi perfect”, a completat căpitanul lui U, Romario Pires.

„Mi-e indiferent unde jucăm prima partidă, important e să iasă bine”, a reacționat Roberto Romeo, în consonanță cu alți coechipieri ai săi.

„Hmm, poate că era mai bine dacă jucam prima partidă pe terenul adversarului, dar nu mai contează. Este fotbal, orice se poate întâmpla. Oricum nici golul marcat în deplasare nu mai aduce vreun avantaj, așa că vedem ce va fi pe teren”, a spus și Martin Remacle.

Citește și:

A ajuns de decor la Dinamo!

Previous Se anunță spectacol în tribune
Next Cum vrea să ajute programul DDB clubul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *