Anunțul PCH: „ Ridică-te și cântă”


-->
Se anunță o atmosferă cum nu a mai fost în ultimii mulți ani în Ștefan cel Mare. De la meciurile europene, cu Vorskla Poltava, când Gabi Torje reușea un gol de kinogramă în fața unui stadion arhiplin, la meciul cu titlul pe masă din 2017, împotriva Astrei Giurgiu, vechiul stadion Dinamo se pregătește să găzduiască un ultim duel al echipei Dinamo. Peste 8.500 au fost deja vândute doar online, astfel că cei care doresc să asiste la partida cu Universitatea Cluj sunt nevoiți să își cumpere cât mai curând bilete.

Anunțul PCH de mai devreme

„MAI SUNT 2000 DE BILETE pentru meciul de duminică
Un meci cât 74 de ani de istorie! Fiecare detaliu legat de prezența noastră pe stadion este extrem de important și vă rugăm să țineți cont de aceste indicații:
1. VENIȚI DIN TIMP la stadion! Căile de acces sunt ștrangulate de un sistem învechit de turnicheți, care nu pot citi biletele de pe telefon. Dacă ați luat bilet online, trebuie să-l printați!
2. La meciul acesta e nevoie de TOT STADIONUL! Orinde te vei așeza, RIDICĂ-TE și CÂNTĂ împreună cu Peluza. Atunci se vor ridica și alții din jurul tău și vor cânta!
Îi înțelegem pe cei care în momente de genul ăsta strigă ”Stai jos!”, dar acum nu e momentul pentru așa ceva!
De data aceasta, stadionul este PENTRU LUPTĂ. Pentru a ”vedea” meciul, recomandăm televizorul.
DUMINCĂ JUCĂM ÎMPREUNĂ CU ECHIPA! E meciul LOR și meciul NOSTRU și trebuie să-l câștigăm ÎMPREUNĂ!
3. Îmbrăcați-vă în ROȘU, ALB sau NEGRU! Luați-vă fulare, eșarfe, steaguri. O ȚARĂ ÎNTREAGĂ se va uita la acest meci. Mai presus de asta, atmosfera pe care o vom crea poate împinge echipa de la spate.
4. E posibil să nu înscriem în prima parte a jocului sau chiar să fim conduși. NU TREBUIE SĂ NE ÎNTOARCEM ÎMPOTRIVA ECHIPEI!
Dacă meciul are 90 de minute, încurajăm echipa 90 de minute.
Dacă vor fi prelungiri, cântăm până la capăt!
5. Chemăm toate fostele glorii la acest meci! Istoria ne obligă să trecem de această cumpănă!
6. Pregătiți-vă cu o pelerină de ploaie, dar nu vă temeți de intemperii! Ploaia nu omoară pe nimeni!
În peluză ne vom dezbrăca și vom cânta non-stop, INDIFERENT DE VREME și INDIFERENT DE SCOR!
7. Să ținem cont că nu întâlnim un adversar superior. Ceilalți au limitele lor. JUCĂM ACASĂ, cu un stadion arhiplin și asta va face diferența!
8. Cei care nu pot ajunge la meci, pot lua bilete virtuale. Atenție! Biletele virtuale sunt pe Arena Națională și costă 10 lei. Nu le confundați cu cele de pe Ștefan cel Mare și nu blocați bilete fizice (de stadion) dacă nu ajungeți la meci!
Aici găsiți biletele VIRTUALE: https://www.bilete.ro/…/sustine-programul-ddb-21-29…/

Biletele online se vând aici, și se dau ultimele sute (marți, ora 19:45), iar cele deja tipărite se găsesc la arena Dinamo (program 14:00-20:00).

Citește și:

Pleiada Boutique Hotel, servicii de 5 stele în Iași

Previous Mobilizare fără precedent a fanilor
Next Ce bani urmează să primească Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *