Anunțul oficial al lui Ionuț Negoiță


Ionuț Negoiță oferă vestea cea mare fanilor echipei din Ștefan cel Mare. După ce s-a tot scris și speculat despre viitorul lui Dinamo, acum patronul ”câinilor” a făcut anunțul prin care lămurește lucrurile.

„Îmi aduc aminte când domnul Mulțescu m-a întrebat de ce am intrat la Dinamo, cu atâtea datorii câte avea clubul. Pe parcurs i-am dat dreptate. Greșeala mea a fost că am preluat un club cu datorii foarte mari, cu probleme financiare grave. A fost greu să fac și performanță.

După aproape 5 ani petrecuți la Dinamo, cu bune și rele, n-aș considera o înfrângere să mă retrag. Faptul că Dinamo trăiește este o mare realizare. Acum sunt 100% convins, decizia mea este să mă retrag. Prețul este cel pe care vi l-a zis Dănciulescu, e un preț modic. Au fost lucruri care m-au surprins pe parcurs, a fost o decizie luată cu sufletul, de a mă implica, să fac tot ce pot.

Îl dau pe o sumă modică pentru ca omul care vine după mine să nu aibă o povară. Cel care cumpără are și baza de la Săftica, mașini și multe altele. Probabil 4 milioane reprezintă doar baza materială. Am investit timp și nervi. Mi-a fost greu, sunt convins că va veni cineva. Suporterii se pot implica și ei la club. Nu mai pot ține toată povara pe umerii mei.

Am investit în jurul a 13 milioane de euro. Cine vine trebuie să dea două milioane mie și două milioane către domnul Badea. Din păcate n-am putut achita acea datorie. Deci sunt 4 milioane de dat. Datorii mai sunt de 800-900 de mii de euro. Voi rămâne alături de Dinamo cu sufletul și dacă pot face ceva pentru acest club. O să am o discuție și cu domnul Badea să văd ce părere are despre preluarea echipei.

Clubul va fi condus de acum și până voi pleca de cei din actuala conducere. Până în vară bugetul este asigurat, nu este nicio problemă. Dacă nu se găsește finanțator, echipa va fi ceva în genul Astrei, să se autofinanțeze. Dar noi avem mai mulți fani și am încrederea că se poate face mai mult. În seara asta eu anunț oficial că mă retrag”, a zis Ionuț Negoiță la TV Digi Sport.

Citește și:

Ionuț Negoiță: ”Soluții sunt”. Cum va arăta campania de transferuri din iarnă

Previous Dragomir: ”Este una dintre marile greșeli a lui Dinamo”
Next Ionuț Negoiță: ”Soluții sunt”. Cum va arăta campania de transferuri din iarnă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *