Anunțul lui Iohannis o salvează pe Dinamo. Anunțul cumpărătorilor


Dinamo primește și vești bune în această stare de urgență. Ionuț Negoiță anunță sus și tare că pe Dinamo o paște falimentul dacă Dinamo nu ia licența, iar Marian Mihail, avocatul care îl reprezintă pe Claudiu Florică și pe șeicul Tahnoon Nimer, a vorbit cum ar putea fi salvată Dinamo de decretul semnat astăzi de Klaus Iohannis.

”Procesul de licențiere ar trebui să fie amânat. Echipele trebuie să dovedească că toate datoriile făcute până la 31 decembrie și scadente până la 31 martie ori sunt plătite, ori au obținut niște amânări de plată. Prin decretul de instituire a stării de urgență, care mai mult ca sigur va fi prelungit, toate termenele de prescripție și decădere sunt suspendate.

Pe perioada stării de urgență, toată activitatea judecătorească e suspendată, cu excepția cazurilor foarte urgente. Inclusiv comisiile jurisdicționale de la FRF (Camera de Soluționare a Litigiilor, Comisia de Recurs și Comisia de Disciplină) sunt suspendate pe termen nedeterminat.

Opinia mea, ca avocat și persoană care lucrează în fotbal, e că soluția legală și rațională este prorogarea acestor termene. Să fie o amânare de măcar o lună, până la 16 mai, să se termine starea de urgență. Deci, avesy 30 aprilie să devină un 15-16 mai.

Citește și:

OFICIAL Dinamo a pus la dispoziția fanilor toate informațiile financiare

Previous Cornel Dinu, ATAC dureros la adresa lui Negoiță. Cât a încasat patronul de la Rin
Next Becali, noi declarații despre Dinamo: ”Vor muri după aia”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *