Anunțul lui Iacob după eșecul de azi


-->
Suporterii lui Dinamo au făcut deplasarea în număr mare la Clinceni, pentru meciul cu Oțelul. Nemulțumiți de prestația elevilor lui Ovidiu Burcă, fanii au răbufnit la final.

Dinamo a fost învinsă de Oțelul, scor 1-3, în runda cu numărul 2 din liga secundă. Vlad Iacob, administratorul special al „câinilor”, a fost agasat de suporteri în timpul interviurilor.

„Ca orice înfrângere, e frustrantă. Mai ales că i-am avut pe fani foarte aproape. Am suferit un pic la nivel individual, au fost goluri pe greșeli individuale. Din nou, nu am avut extraordinar de mult timp la dispoziție. Cred că Ovidiu e ultimul antrenor ajuns la o echipă din Liga 2. Trebuie să muncim, să avem încredere în proces.

Săptămâna asta vom anunța și noi transferuri. Săptămâna asta vor veni sigur doi, poate chiar trei jucători. E clar pentru toată lumea că avem nevoie de jucători în apărare.

Sper să mai jucăm un singur meci la Clinceni, dar nu depinde de noi, ci de cei de la Ministerul Sportului. Îi întrebăm în fiecare săptămână, vrem să știm când sunt pregătiți cu Arcul de Triumf. Noi suntem gata oricând”, a spus Vlad Iacob conform GSP.

Citește și:

Cum arată acum Cosmina Păsărin: ”Nu-mi doresc, cu niciun cost”

Previous Interviu cu Burcă: „Nu lipsește absolut nimic”
Next Burcă: „Oamenii nu așteaptă decât victoria”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *