Anunțul lui Gigi Mulțescu: ”Nu se mai poate face”


Gigi Mulțescu a acceptat la începutul acestei săptămâni să preia Dinamo alături de Cornel Țălnar, dar acum regretă că a făcut acest pas deoarece pare o situație fără ieșire pentru ”câini”.

”Sunt bine, sănătos. Eu sunt un om tare psihic, dar și fierul se îndoaie. E clar că nu mă simt confortabil când văd ce situație avem în față. Cu fiecare jucător infectat parcă îmi bătea ceva în cap. Sau era ca o condamnare. E foarte greu. Toată ziua m-am gândit ce se poate face. Coși aici, se rupe dincolo și tot așa. Sunt scandalizat, e lipsă de responsabilitate.

Problema cea mai mare e a portarilor. Un mijlocaș defensiv îl mai pui stoper, dar în poartă nu ai ce să faci. E situație imposibilă. Marți vom face alte teste. Nu ne antrenăm până atunci. Altă bucurie. Le-am dat program pentru acasă celor disponibili.

Deocamdată nu știu cum rezolvăm prezentul, ce să mai proiectăm și viitorul? În momentul de față s-au pierdut o groază de meciuri cu loturile complete, ce pot să spun despre salvarea de la retrogradare fără atâția jucători? E o situație fără ieșire.

Citește și:

Magic Summer Waves, parcul acvatic din București care-ți face vara magică în siguranță

Previous Dinamo poate avea un nou președinte: ”Eu pot fi Smurd pe salvat cluburi”
Next Informații de la un om de fotbal: ”Dinamo nu va retrograda” Scenariul expus

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *