Anunțul îngrijorător al unui mare dinamovist: ”Dinamo va muri dacă nu se întâmplă asta”


Dinamo are mari probleme în a se regăsi și de aceea a terminat anul 2018 pe locul 11. Iar perspectivele nu sunt cele mai îmbucurătoare pentru ”câini”, deoarece în continuare nu se investesc bani în transferuri și nici fotbaliștii nu sunt dați pe spate să accepte să vină să joace în Ștefan cel Mare pe salarii care nu depășesc 5.000 de euro. Iar Ionuț Lupescu a mai găsit o problemă mare.

„Situația este dificilă la Dinamo în acest moment. Sper să nu se ducă mai jos. La play-off e greu să te mai gândești. Ei au nevoie de un stadion nou, ăsta va fi viitorul echipei. Fără un stadion bun, echipa va muri. Asta e clar”, a fost declarația îngrijorătoare făcută de Ionuț Lupescu pentru Pro TV.

Dinamo a terminat anul 2018 pe locul 11, cu 22 de puncte, la 9 lungimi în spatele Astrei, ocupanta primului loc de play-off.

Construcția stadionului Dinamo se află în faza studiilor de fezabilitate, anunța Carmen Dan, Ministrul Afacerilor Interne, în urmă cu câteva săptămâni.

„Cu stadionul suntem în grafic, se lucrează la planul urbanistic zonal, apoi urmează celelalte etape care vor duce la construcţia respectivului edificiu în zona velodromului. Stadionul va avea undeva la 20.000 de locuri”, a confirmat atunci și George Cosac, președintele CS Dinamo.

Citește și:

Dinamovistul care visează la EURO din Italia și San Marino: ”Șanse sunt”

-->
Previous Dinamovistul care visează la EURO din Italia și San Marino: ”Șanse sunt”
Next INCREDIBIL Unde a ajuns un jucător care a fost dat afară de Rednic de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *