Anunțul conducerii dacă Dinamo ratează play-off-ul


Duminică, de la 13:00, pe „Arcul de Triumf”, Dinamo o înfruntă pe Politehnica Timișoara în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 2, în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1. Dinamo are nevoie de o victorie pentru a se califica în play-off.

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, are încredere că roș-albii se vor califica în play-off și susține că ratarea TOP 6 nu ar avea consecințe dramatice.

„Atmosfera la echipă e una bună, privesc cu încredere către această partidă, am speranța că vom obține un rezultat mult așteptat, anume victoria, și vom reuși astfel să accedem în play-off.

Obiectivul nostru pentru actuala stagiune a fost să ne luptăm pentru play-off. Toată lumea își dorește ca Dinamo să fie în play-off și să revină în Liga 1, ar fi benefic pentru tot fotbalul românesc”, a declarat Iacob pentru GSP.ro.

Dacă acest obiectiv nu va fi îndeplinit? „Nu avem altceva de făcut decât să terminăm sezonul și să o luăm de la capăt, nu există o consecință dramatică, dar e un scenariu pe care nu ni-l dorim”, spune Iacob, lăsând de înțeles că disputarea play-out-ului nu înseamnă sfârșitul „câinilor”.

Întrebat dacă sezonul viitor Dinamo va avea promovarea în Superliga drept obiectiv, Iacob a răspuns evaziv: „Haideți să trecem mai întâi de meciul cu Politehnica Timișoara și după putem discuta despre altceva, e prea devreme ca să anunțăm obiectivele de anul următor”.

Citește și:

Când trecem la ora de vară în 2023

Previous Mobilizare generală pentru play-off
Next Pedeapsă pentru Vali Lazăr. Reacția "câinilor"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *