Anunț teribil pentru fanii dinamoviști


Un anunț teribil pentru fanii lui Dinamo a fost făcut în direct la ProSport Live de către Florin Prunea, fostul mare portar al echipei din „Ștefan cel Mare”.

Concret, Florin Prunea a opinat că problemele medicale pe care le-a tot avut fotbalistul francez de origine algeriană, în prezent în vârstă de 24 de ani, au fost cauzate de diferența de nivel din punct de vedere fizic existentă între cele două competiții.

„La Ghezali e o problemă medicală, pubalgia asta este teribil de rea pentru un jucător. De acolo pleacă toate comenzile, și când sari la cap, și când vrei să pleci de pe loc. Asta e problema, e diferență între ce juca la Liga 2 și Liga 1. Problemele lui sunt din punct de vedere fizic în primul rând și de acolo cred că pleacă totul”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Această teză furnizată acum de fostul portar al naționalei României, din perioada „Generației de Aur”, a fost abordată recent chiar și de către antrenorul „câinilor”, în cadrul unei conferințe de presă.

„Să ținem cont că este un nivel superior, intensitățile sunt mai mari, dar eu cred că trebuie să avem în continuare încredere în el. Este un jucător tânăr care are un potențial, trebuie să-l ajutăm, să-i dăm mai multe soluții noi”, a spus Ovidiu Burcă la finalul lunii septembrie, la finalul meciului Dinamo – FC U Craiova 1-1, din Cupa României.

Citește și:

Mircea Badea sare în apărarea lui Zelenski: ”Să vină de 100.000 de ori, să se și mute aici”

Previous Dinamo - reacție după trădarea lui Rotariu
Next Cum a ajuns Politic la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *