Anunț șocant: „Anul ăsta e bomboana de pe colivă”


Giani Kiriță a recunoscut că se teme de o posibilă retrogradare a lui Dinamo, recunoscând că echipa este cu un picior în groapă și lansând un apel pentru a fi aduși jucători de valoare la club. Fostul jucător al „câinilor” crede că Dinamo trebuie să mai facă încă cinci transferuri, pe lângă noile mutări făcute de echipă, printre care și austriacul Gluhakovic.

„Din păcate nu mai facem nimic, dar pentru psihicul jucătorilor trebuie să-l facem uitat cât mai repede.

Din păcate, nu știm la ce nivel sunt pregătiți jucătorii nou veniți. Nu se vede lunminița de la capătul tunelului, nu vine victoria aia de care ar avea atât de mare nevoie.

Soluția nu vine, Mircea Rednic a schimbat, dar nu s-a omogenizat o formulă de joc și e și un blocaj psihic al jucătorilor, pentru că nu câștigă.

Trebuie luat totul de la zero, mai ales acum în pauza echipelor naționale. Dacă nu au calitate și sunt acolo, ce putem face noi din afară”, a mai spus Giani Kiriță, la TV DigiSport.

Giani Kiriță a continuat și a spus că problemele lui Dinamo sunt mult mai adânci, venind din trecut, nu doar din actualul sezon.

„Am spus și în turul campionatului, dacă nu se fac investiții în niște jucători valoroși pentru Liga 1, acesta e rezultatul.

Ne mai lipsesc cinci jucători, nu știm cum sunt jucătorii nou veniți, nu i-am văzut câștigând până acum vreun meci.

100% unii dintre jucători nici nu știu ce înseamnă Dinamo, dar ceilalți trebuie să-i facă să înțeleagă că suntem cu un picior în groapă… normal doar stadionul e în groapă.

Anul ăsta e bomboana de pe colivă, s-au făcut greșeli mari anii trecuți. Da, mi-e frică de retrogradare, dar am speranțe pentru acest retur că se vor face investiții.

Trebuie să se găsească bani dacă se dorește ca Dinamo să rămână în Liga 1. Și Moș Crăciun să vină cu sumele alea, doar ei să fie în stare să le ia”, a mai spus Giani Kiriță.

Citește și:

Ce a spus Șumudică despre transferul lui Sorescu la echipa sa

-->
Previous Ce a spus Șumudică despre transferul lui Sorescu la echipa sa
Next Mario Nicolae: „Abia atunci oamenii cu bani vor veni alături de Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *